Ne tāds kā citiem – "Sciadipersia" kupeja turīgam klientam (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 5.marts 2018 11:11

Itālijas virsbūvju meistari no "Touring Supperleggera" izgatavojuši kupeju "Sciadipersia", kas tiks parādīta Ženēvas autoizstādē (no 8.03) un pēc tam nodota tās pasūtītājam – kādam turīgam klientam.

Kupejas tehnisko bāzi veido "Maserati Gran Turismo", bet tās virsbūve pārbūvēta tā, lai atbilstu dizaineru iecerei – tēlam, kurā saplūst 1958.gada "Maserati 5000GT The Shah of Persia" un pasažieru vilciena “Austrumu ekspresis” retro nostaļģijas un romantikas apdvestās īpašības.

"Sciadipersia" virsbūve ir roku darbs. Unikālo detaļu skaitā: aizmugures statnes no matēta alumīnija, aizmugurējā daļa ar asām šķautnēm un tai pretstatā vairāk noapaļota priekšpuse, salīdzinājumā ar donoru lielāka stiklojuma platība un panorāmas jumts. 

Kupejas salonā, kas izdarināts ar "Foglizzo" ražojuma ādu, bez pūlēm atpazīstams "Maserati Gran Turismo", tomēr vairākas detaļas, piemēram, mērinstrumenti un durvju paneļi, ir "Touring Supperleggera" darinājums.

"Sciadipersia" motortelpā atrodas 4,7 litru V8 atmosfēriskais agregāts, kas attīsta 461 ZS jaudu un 520 Nm griezes momentu. Kombinācijā ar sešu pakāpju sekvenciālo vai automātisko pārnesumkārbu 1700 kg smagais automobilis 100 km/h sasniedz 4,6 sekundēs.

"Touring Supperleggera" plāno izgatavot 10 šādus automobiļus, kuru cenu pagaidām neatklāj. 

 
Visi komentāri
 
Conqueror 5.marts 2018 19:49
0 0 Atbildēt

izskatās glīti

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti