Publicēti super dārgā un super greznā Mercedes-Maybach apvidnieka attēli (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 20.aprīlis 2018 10:05

Ķīnas Autohome publicējis īpaši dārgā un greznā Mercedes-Maybach apvidus auto attēlus, sniedzot pirmo priekšstatu par to, ko varam gaidīt Pekinas autoizstādē, kur notiks automobiļa pirmizrāde.

Agrāk publicētie salona tīzeri ļauj noprast, ka Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury būs četras sēdvietas, baltas ādas, dabīgā koka un alumīnija apdare ar zelta dekoriem, savukārt otrās sēdekļu rindas centrālajā konsolē izveidota niša ekskluzīvai tējas servīzei un tējkannai.

Apvidus auto dizains atgādina iepriekšējo Vision sērijas konceptu – elektriskās piedziņas Mercedes-Maybach 6 ar 750 Zs jaudīgu spēkstaciju. Arī šī automobiļa apdarei tika izmantots zelts.

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury tiks prezentēts 25.aprīlī – Pekinas autoizstādē. Sagaidāms, ka koncepts sniegs priekštatu par to, kāds izskatīsies nākamās paaudzes GLS apvidus auto.

Par pirmo sērijveida apvidus auto, kas tika izlaists ar zīmola Mercedes-Maybach izkārtni, kļuva modelis G650 Landaulet – uz G-klases apvidnieka bāzes izgatavots automobilis ar salokāmu jumta sekciju aizmugures daļā. Pavisam tika izlaisti 99 eksemplāri, kas maksāja 630 000 eiro katrs.

Foto: Publicitātes attēls

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
nu ja 20.aprīlis 2018 11:54
5 0 Atbildēt

Vēl ir Krievija, bet čaju jau krievi laikam tik pasakās dzer

Bils 20.aprīlis 2018 11:56
3 0 Atbildēt

No purna atgādina kašalotu pirms planktona norīšanas!

(nevis līdzīgs tur kādam citam auto, kā te citiem patīk komentēt)

E.B. 20.aprīlis 2018 11:52
2 0 Atbildēt

Kārtējais maybach modelis kuru spiedīs uz āzijas tirgu.))

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti