No 2020.gada – BMW elektriskais SUV ar 400 km gaitas rezervi 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 22.aprīlis 2018 13:58

Piesakot iX3 pirmizrādi Pekinas autoizstādei (no 25.04), vācu autobūves kompānija BMW publicējusi pirmo elektriskā krosovera tīzeri.

Vienīgajā attēlā redzama automobiļa priekšpuse, pareizāk sakot – radiatora režģis, kas pēc formas līdzinās BMW restei, taču šajā gadījumā tā ir kopēja nevis divas atsevišķas „nāsis”, bet vertikālie spraišļi aizvietoti ar šūnveida struktūras materiālu.

Agrāk tika ziņots, ka vizuāli BMW elektriskais krosovers būs tas pats X3, tikai bez izplūdes sistēmas un ar uzlādes kabeļa rozeti, kas paslēpta zem vāciņa kreisajā spārnā.

Plānots, ka BMW pirmais elektriskais krosovers tirgū nonāks 2020.gadā, kur konkurēs ar Audi E-Tron, kas apveltīts ar līdzīgām tehniskām iespējām un startē jau šā gada augustā.  

BMW videi draudzīgo automobiļu saimē jau ir kompaktais elektromobilis i3 un sportiskais hibrīds i8. Pirmais no tiem Vācijas tirgū maksā, sākot no 37 550 eiro, otrs – no 134 000 eiro. 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Edijs 22.aprīlis 2018 21:57
7 0 Atbildēt

Jā Tev jau tas viss labāk redzem, no savas 1000 EUR vertās mistkastes.

Neaimirsti krāsnī malku piemest tajā nabagmājā, ka nenosalsti

viencexperc 22.aprīlis 2018 21:30
6 6 Atbildēt

BMW jau sāk kopēt KIA.

Pareizāk būtu rakstīt - "radiators līdzīgs KIA"

viencexperc 22.aprīlis 2018 21:34
6 6 Atbildēt

Godīgi sakot, pat neticu, ka sanāks kaut kas jēdzīgs. Aiz tā audi etrona stāv bagātais VW ar savu žīdisko mārketingu, ambīcjām un varēšanu.

Bet kas ir BMW? Mirstoša kompānija, kura turās uz gopņiku un krievu rēķina. No autosporta izlidoja, luksus segmentā padirš gan M/B, gan Audi, pat Teslai.

Tā i sērija vispār ir mēsls. Tāpēc es domāju, ka tā būs vāja etron un teslas atblāzma ar KIA virsbūvi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti