Mitsubishi tiek pie dizaina balvām

 

Foto: Publicitātes attēls

Mitsubishi tiek pie dizaina balvām | 27.aprīlis 2018 11:56

Divi no Mitsubishi Motors jaunākajiem izstrādājumiem –Eclipse Cross SUV un GT-PHEV Concept – Čikāgas Arhitektūras un dizaina muzejā (Chicago Athenaeum) no ekspertiem saņēmuši GOOD DESIGNTM* balvas.

Balvas liecina par veiksmīgu dizaina renesansi Mitsubishi Motors automobiļos – jaunu izskatu ir ieguvis Outlander face-lift modelis, virkne ar skaļām gavilēm uzņemto konceptauto un pilnīgi jaunais Eclipse Cross.

GOOD DESIGNTM balvas ir visvecākā un visprestižākā pasaules balvu programma par dizaina izcilību un inovācijām. Šīs balvas pasniedz Čikāgas Arhitektūras un dizaina muzejs, un tās paredzētas, lai apzinātos mūsdienu dizaina identitāti, kā arī lai godātu produktus un dizaina un ražošanas nozares līderus.

GOOD DESIGNTM balvu Čikāgā 1950. gadā ieviesa arhitektūras un dizaina leģendas Edgars Kaufmans juniors [Edgar Kaufmann, Jr.], Īro Sārinens [Eero Saarinen] un Čārlzs un Rejs Īmsi [Charles and Ray Eames].

“Tas ir liels gods, ka mūsu smago darbu ir atzinīgi novērtējusi tik prestiža organizācija,” sacīja Mitsubishi Motors Dizaina nodaļas korporatīvais viceprezidents Cunehiro Kunimoto [Tsunehiro Kunimoto]. “Eclipse Cross ir pirmais no jaunajiem automobiļiem, kurā saskatāma mūsu robustā un atjautīgā (Robust and Ingenious) dizaina filozofija. Savukārt GT-PHEV Concept dod mājienu, kādi šajā virzienā tiks veidoti nākamās paaudzes Mitsubishi apvidus auto.”

Eclipse Cross spēcīgas kupejas izskats ir apvienots ar dinamiska SUV mobilitāti, kam piešķirts raksturīgais Mitsubishi stils, tehnoloģijas un vadīšanas pārliecība. Automobilī ir īstenota Mitsubishi raksturīgā DYNAMIC SHIELD priekšdaļas dizaina koncepcija, vizuāli aizsargvairogu veidojot ar melnu vidus daļu un hromētiem akcentiem.

Aizmugures daļu izceļ gandrīz kubiskais stils, kas izveidots ap augstu novietotajiem gareniskajiem aizmugures lukturiem, un horizontāli sadalītais aizmugurējais logs.

MITSUBISHI GT-PHEV Concept, kas pirmo reizi tika izrādīts 2016. gada Parīzes autoizstādē, arī “runā Mitsubishi jaunākajā dizaina valodā” un ir aprīkots ar MMC modernajām un patentētajām elektriskajām un visu riteņu piedziņas vadības tehnoloģijām.

Kopumā dizainiski MITSUBISHI GT-PHEV Concept atgādina “ground tourer” tipa auto ar robustām un atjautīgām īpašībām.

“GT-PHEV nav apjoma automobilis. Taču tas sniedz skaidru norādi, kā Mitsubishi dizaina valoda iemiesojas automobiļos, ko jūs jau tuvākajā nākotnē varēsiet iegādāties,” sacīja Kunimoto. “Ceru, ka mūsu darbs, kas veltīts Robust and Ingenious ieviešanai dzīvē, izpelnīsies atzinības arī turpmāk.”

*… GOOD DESIGN™ ir saskaņā ar federālajiem tiesību aktiem reģistrēta un aizsargāta Čikāgas Arhitektūras un dizaina muzeja (Chicago Athenaeum) preču zīme.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti