Mediji atklāj arī krievu politiskās elites minivena un sedana attēlos 3

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 8.maijs 2018 15:32

Krievu mediji publicējuši vēl divus Kortež saimes modeļu – minivena Arsenal un sedana Senat attēlus. Limuzīns, kas piedalījās prezidenta inaugurācijas ceremonijā, tika parādīts jau vakar.

Minivenam Arsenal ir tāds pats radiatora režģis kā modelim Senat un arī priekšpuses noformējums ar lukturiem un bamperi izskatās līdzīgs. Krievu mediji atzīmē papildu trīsstūrveida sānu logus vadītājam un priekšējam pasažieriem, kā arī bīdāmās durvis, kas šim automobilim ir abos sānos.

Kortež automobiļi tiks izlaisti ar Aurus nosaukumu, kas iegūts apvienojot latīņu vārdus Aurum (zelts) un Russia (Krievija), savukārt modeļiem doti kremļa torņu nosaukumi: Senat, Arsenal un Komendant.

Zināms, ka Senat ir sedans un limuzīns, Arsenal būs minivens, bet krosovers-apvidus auto, kas iznāks nākamgad, būs pazīstams ar nosaukumu Komendant.

Darbs pie Kortež projekta aizsākās 2015.gadā, pēc Krievijas rūpniecības un tirdzniecības ministrijas pasūtījuma. Konstruktoriem bija jāizstrādā politiskās elites vajadzībām domāta  automobiļu saime, kurā ietilptu limuzīns, sedans, minivens un apvidus auto.

Vakar Krievijas Rūpniecības un tirdzniecības ministrijas vadītājs Denis Manturovs apstiprināja, ka Kortež saimes automobiļus varēs nopirkt ikviens, kurš to vēlēsies. Tika nosaukta arī cena - vismaz 10 miljoni rubļu (aptuveni 133 500 eiro).

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 9.maijs 2018 8:35
3 1 Atbildēt

Tāda tā krieva morāle: - ar rietumu valstu auto braut nedrīkst, bet sapirkt rietumu mezglus, bet saskrūvēt krievijā, var.

Galvenais, ka nodzertajai tautai prieks.

Puti_puts 8.maijs 2018 16:43
2 1 Atbildēt

Putinam esot paticis jaunais limuzīns, braukšot vienmēr - nu, nu, redzēsim, cik ilgi

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 10

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti