Audi līdz 2025. gadam paredz pārdot 800 000 elektroautomobiļu, Audi e-tron pirmizrāde jau 30.augustā

 

Foto: Publicitātes attēls

Audi | 11.maijs 2018 14:07

Jaunu modeļu ražošana ik pēc trīs nedēļām, jauni segmenti un piedziņas tehnoloģijas, jauna organizatoriskā struktūra: Audi ir sācis notikumiem bagātu un ambiciozu gadu.

Ikgadējā kopsapulcē uzņēmuma valde informēja par pašreizējo uzņēmējdarbības virzienu, modeļu un tehnoloģiju iniciatīvām, rīcības un pārmaiņu plānu, kā arī par ieceri 2025. gadā pārdot ap 800 000 elektro un hibrīdauto.

Audi e-tron pasaules pirmizrāde notiks 30. augustā Briselē Audi samitā. Strauji paplašinoties pilnībā elektrizēto un hibrīdauto piedāvājumam visos modeļu segmentos, uzņēmums iecerējis 2025. gadā sasniegt 800 000 pārdotu elektroautomobiļu skaitu. Audi līdz 2025. gadam plāno sasniegt viena miljarda eiro peļņas līmeni, attīstot tādus digitālos pakalpojumus kā myAudi klientu portālu.

Šogad Audi atjaunina un paplašina modeļu klāstu, laižot tirgū vairāk nekā 20 jaunus produktus. Jaunā Audi dizaina valoda un jaunā, pilnībā digitālā vadības koncepcija tiks ieviesta visos segmentos. Neskatoties uz jaunā A8 modeļa izlaišanu 2017. gada beigās un A7 nonākšanu tirdzniecībā 2018. gada martā, jauns augstākās klases modelis tirgū ienāks arī šī gada vidū − tas būs jaunās paaudzes Audi A6. Līdz šī gada beigām Audi piedāvājumu prestižajā segmentā papildinās arī divi augstākās klases SUV modeļi − Q8 un Audi e-tron.

Audi pagājušā gada beigās apstiprināja rīcības un pārmaiņu plānu ar mērķi jaunu ieņēmumu avotu nodrošināšana, izmaksu struktūras uzlabošana un korporatīvo pārmaiņu paātrināšana saistībā ar jaunu biznesa modeļu ieviešanu. Tādējādi ievērojami palielinot ieguldījumu iespējas. Līdz 2025. gadam aptuveni 40 miljardi eiro tiks ieguldīti stratēģiskās jomās, piemēram, e-mobilitātē, autonomajā braukšanā un ražošanas digitalizācijā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti