Lada mašīnas tagad arī Čīlē 9

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 24.maijs 2018 12:35

AvtoVAZ paplašinājis savas produkcijas noieta tirgu ar Dienvidamerikas valsti Čīli, kur šogad plāno realizēt līdz pat 400 automobiļu.

Uz Čīli Krievijas lielākā autobūves kompānija sūtīs trīsdurvju apvidus auto Lada 4x4, ar lielāku klīrensu apveltīto Kalina Cross, sedanu Granta un komercpārvadājumiem paredzēto furgoniņu Largus.

Pirmais AvtoVAZ autosalons jau atvērts Santjago pilsētā, bet vēl trīs citi darbu sāks līdz 2018.gada beigām.

Čīlē AvtoVAZ atgriežas pēc 20 gadu pārtraukuma, bet maija sākumā krievu automobiļu tirdzniecība tika atsākta Āfrikas valstī Tunisijā.

Tunisijai tiks piegādāts Lada 4x4 Urban vislabāk aprīkotais variants ar glāžu turētājiem, elektriski regulējamiem ārējiem spoguļiem, elektriski paceļamiem stikliem un pats galvenais – kondicionieri, kas nodrošinās optimālu temperatūru karstajā Āfrikas klimatā. Krievu apvidnieka cena Tunisijā ir 38 650 dināru (aptuveni 13 000 euro).

Automobiļa tirdzniecību nodrošinās kompānija Artes, kas pārstāv arī Renault, Nissan un Dacia zīmolus.

Šobrīd AvtoVAZ produkcija nopērkama 30 pasaules valstīs. Statistika liecina, ka 2017.gadā eksportēti 24 000 Lada automobiļu.

Aprīļa beigās AvtoVAZ uzsāka universāla Lada Vesta SW un tā palielinātas pārgājības modifikācijas SW Cross piegādes Eiropas tirgum. Abus modeļus jau var pasūtīt Vācijā, Austrijā, Ungārijā, Slovākijā, Serbijā un Bulgārijā. 

 

 

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 24.maijs 2018 14:22
9 0 Atbildēt

plāno realizēt. 400 automobīļus. Protams, ka tas ir niecīgs daudzums, bet vatņikiem, propogandas nolūkā - labs materiāls.

sexperts 24.maijs 2018 16:05
7 0 Atbildēt

tieši tā - var pat teikt, ka Južņuju Ameriku vzjalji, da Afriku prihvatilji

Lada 24.maijs 2018 14:19
4 0 Atbildēt

tikko bija ziņa, ka Granta un Kalina šovasar beigs ražot, tak izrādās, Čīlei vēl der

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti