100 jau pieteikušies - Krievijā uzsāk UAZ īpašās versijas tirdzniecību 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 25.maijs 2018 14:24

Krievijas apvidus auto automobiļu ražotājs uzsācis UAZ Patriot īpašās versijas tirdzniecību. Skarbiem ekspluatācijas apstākļiem un ceļojumiem pa sliktiem ceļiem piemērotais automobilis maksās 1 039 990 rubļu (13 426 eiro).

Uļjanovskas rūpnīcas jaunums aprīkots ar Off-Road paketi, kas ietver vinču, stūres mehānisma aizsargus, sliekšņu aizsargus, jumta bagāžnieku, kāpnes automobiļa aizmugurē, pašbloķējošo diferenciāli aizmugures asij un BF Goodrich All-Terrain riepas. Komplektu papildina kondicionieris, salona papildu apsildes sistēma, multimediju sistēma ar septiņu collu displeju un navigācijas kartēm Krievijai, Baltkrievijai, Kazahstānai un Ukrainai.

Zem pārsega atrodas 2,7 litru atmosfēriskais motors ar 135 Zs (217 Nm) jaudu, kas strādā pārī ar piecpakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Automobilim ir pieslēdzamā pilnpiedziņa ar divpakāpju sadales kārbu. Bāzes versijā tā ir mehāniski pieslēdzama, dārgākās komplektācijās – elektroniski.

Virsbūvei pieejamas divas ekskluzīvas krāsas: oranža un zaļa. Ražotājs ziņo, ka pirmajiem 100 automobiļiem pircēji jau atrasti.

Automobiļa pirmais publiskais iznāciens notiks 26.maijā, Sanktpēterburgā, kur tiks dots starts pasaulē lielākajām bezceļu tehnikas sacensībām “Ladoga Trofy”.

Jaunais modelis ir Patriot otra dārgākā modifikācija, kas cenu ziņā atpaliek tikai no varianta, kas veltīts populārajai spēlei World Of Tanks.

UAZ Patriot cena Krievijā sākas no 719 000 (9282 eiro) rubļu par versiju Klassik  un sniedzas līdz 1 159 000 rubļu (gandrīz 15 000 eiro) par jau pieminēto World Of Tanks.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 25.maijs 2018 18:52
8 1 Atbildēt

Tikai šaurpierīgs patriots tādu pirks.

Erx 26.maijs 2018 6:26
7 1 Atbildēt

Ko jūs tos krievu "analogf ņetu", te varat reklamēt, katru dienu pa kaut kādu rusņas brīnumu tiek rakstīts, tik traki ir, ka jāreklamē ļaunuma impērijas radītie brīnumi, patrioti ibio.

ezis71 25.maijs 2018 20:53
6 2 Atbildēt

Gan jau kāds tādu nopirks bet pašlaik Krievijā ir totāla krīze un tavākajā laikā nekas nemainīsies kamēr pie šprices Putlers ar savu komandu.Visa viņu autobūve dēļ sankcijām ir dziļā pakaļā.iAuto lidinās mākoņos tāpat kā tie sazombētie krievijas valsts televīzījas sakatītāji kuriem liekas kad viņu valsts attīstās.Karoče,tur ir totāla pakaļa.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti