Subaru WRX STI tagad ar 310 Zs jaudu 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 28.maijs 2018 10:50

Subaru modernizējis sportiskos sedanus WRX un WRX STI. Abi modeļi ieguvuši īpašo versiju Series.Gray, bet jaudīgākais variants ticis pie jaudīgāka motora.

Modernizētajam WRX STI joprojām tiek izmantots 2,5 litru turbo motors, taču tagad tam ir jauni virzuļi, ieplūdes un izplūdes sistēma, pārprogrammēts vadības bloks. Rezultātā dzinēja jauda pieaugusi par 10 Zs – no 300 līdz 310 Zs. Atzīmēsim, ka šāda jauda ir arī atvieglotās un tikai 500 vienībās izlaistās versijas Type AR rīcībā.

Izmainot trešā pārnesuma pārnesumskaitļus, Subaru inženieriem izdevies uzlabot WRX STI paātrinājumu.

Parastajam WRX izmaiņu mazāk, taču tās ir – piemēram, jauna multimediju iekārta ar 6,5 collu ekrānu, Apple CarPlay, Android Auto un interneta radio atbalstu.

Īpašā versija Series.Gray būs pieejama vienīgi ar manuālo pārnesumkārbu un tiks izlaista 750 eksemplāru lielā skaitā. Tā atšķirsies ar ekskluzīvas pelēkas krāsas virsbūvi un 18 collu riteņu diskiem. WRX STI versijā Series.Gray papildina 19 collu riteņi, sudrabkrāsas Brembo bremžu skavas, elektriski regulējami Recaro sēdekļi un dāsnāks pamataprīkojums. Šajā gadījumā paredzēti vien 250 eksemplāri. 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Juris 28.maijs 2018 14:56
6 6 Atbildēt

Cerēsim, ka nebūs kā šis:

Raimis 29.maijs 2018 0:25
5 0 Atbildēt

Bet tad gm ari vajag ar steigu pārdot, visus shevjus cadijus un parejas škibās moskastes. Vini neprot razot ne tikai hibridus, bet pat vispār neko. Virsbuve un salons škibs, greizs utt., motori vēsture, balstiekārta vēsture, nu lzbi labi par vaz ir gan nedaudz pārāki..

usaexperc 29.maijs 2018 8:35
3 0 Atbildēt

Tos jau pie dzīvības tur tikai trumpīša dotācijas, degvielu šis arī dotē. Un uz to tā muļķu tauta iekrīt. Vairums tā arī nodzīvo nekad neuzzinājuši, kas ir auto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti