Džeimsa Bonda Land Rover no kinolentes Spectre pārdos izsolē (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 26.jūnijs 2018 11:22

Land Rover Defender, kas piedalījies kinofilmas Spectre uzņemšanā, pārdos par 292 000 – 331 000 dolāru.

Bonhams izsoļu kompānijas piedāvājumā iekļauts īpaši sagatavots Land Rover Defender, kas izmantots grāvējfilmas Spectre uzņemšanā. Kārtējās Džeimsa Bonda sāgas vajadzībām Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations un tūninga kompānija Bowler izgatavoja pavisam desmit īpašos Defender. Lielāko daļu no tiem izmantoja lentes reklamēšanas pasākumos, taču konkrētais eksemplārs ir viens no tiem, kas bija redzams uzņemšanas laukumā.

Automobilis atšķiras ar milzīgiem 37 collu riteņiem, Bilstein sporta amortizatoriem, Recaro sēdekļiem un iebūvētu drošības karkasu. Apvidnieka dīzeļdzinējs tika modificēts un tagad tā jauda sasniedz 187 Zs.

Bonhams izsole notiks tuvākajā laikā un organizatori par Spectre filmas Land Rover Defender cer iegūt 292 – 331 tūkstošus dolāru.

    

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 8

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti