Atklāj Audi e-tron prototipa interjeru (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Audi | 4.jūlijs 2018 15:30

Audi e-tron prototipā vadītājs un pasažieri var izbaudīt pārvietošanos pavisam jaunā līmenī. Papildus ietilpīgajam salonam un gaumīgi ieturētajam dizainam, Audi pirmais elektroautomobilis piedāvā mieru un ideālus apstākļus, lai baudītu Bang & Olufsen 3D Premium skaņu sistēmas piedāvāto skanējumu.

Pilnizmēra SUV automobilis piedāvā arī jauna veida digitālās vadības ierīces un displejus. Tas ir pasaulē pirmais sērijveida automobilis ar virtuālajiem sānu spoguļiem.

Audi e-tron prototips šogad gaidāmā modeļa interjeru atklāj uz skatuves Dānijas Karaliskajā teātrī. Eksterjers joprojām tērpts raksturīgajā e-tron kamuflāžā, bet salona koncepcija tiek atklāta pilnā apjomā. Elektriskais SUV piedāvā koncertzāles cienīgu skaņas baudījumu, lutinot vadītāju un pasažierus ar izvēles aprīkojumā pieejamās Bang & Olufsen Premium skaņas sistēmas skanējumu. Šī sistēma atskaņo mūziku precīzi tā, kā tā ir ierakstīta – bez jebkādiem mākslīgiem efektiem. To ļauj nodrošināt 16 skaļruņi un pastiprinātājs ar 705 vatu jaudu.

Audi e-tron prototipa salonā galvenā skatuve ir lielais, izliektais priekšējais panelis. Tas ieskauj plašo instrumentu paneli ar izteiktām horizontālām līnijām, kas sniedzas līdz pat durvju apdarei. Standarta aprīkojumā pieejamā Audi virtuālā vadības paneļa aizsegs ar vizuāli brīvstāvošajiem ekrāniem, kā arī izvēles aprīkojumā pieejamie virtuālie sānu spoguļi. Šie spoguļi būs pieejami Audi e-tron prototipa sērijveida versijā, atverot jaunu lappusi automobiļu digitalizācijas jomā. Spoguļu plakanajā balstā ir integrēta neliela kamera, kuras attēls tiek digitāli apstrādāts un attēlots augsta kontrasta 7 collu OLED displejos salonā. Izmantojot skārienekrāna funkciju, vadītājs var mainīt dažādus iestatījumus. Vadītājs var izvēlēties kādu no trīs MMI sistēmas skatījumiem dažādām situācijām – braukšanai pa šoseju, pagriezieniem un stāvvietām.

Visos aprīkojuma variantos Audi e-tron prototipa salons piedāvā pārdomāti saskaņotu apdares materiālu, krāsu un dekoratīvo elementu kombināciju. Vienalga, vai izvēlaties izsmalcināto Valcona ādu vai tumšu, pulētu alumīniju sportiskam tēlam, elektriskais SUV automobilis piedāvā visaugstākos izgatavošanas kvalitātes un materiālu izvēles standartus. Sēdekļu šuvju motīvs atgādina elektrisko mikroshēmu izskatu. Papildu aprīkojumā ir pieejamas kontrastējošas šuves spilgti oranžā krāsā, kuru dizains radīts, iedvesmojoties no augstsprieguma elektrosistēmām.

2928 milimetru garenbāze nodrošina, ka Audi e-tron prototipā pietiks vietas pieciem braucējiem un viņu bagāžai. Salona garums, griestu augstums priekšā un aizmugurē, kā arī vieta otrās rindas pasažieru kājām neatpaliek no labākajiem pilnizmēra SUV segmenta rādītājiem. Plakana grīda, nevis centrālais tunelis, kāds bieži ir standarta modeļos, ļauj iegūt papildu vietu aizmugurē.

Ar elektriskās piedziņas un komfortabla, izsmalcināta salona kombināciju Audi e-tron prototips rada jaunu priekšstatu par mobilitāti. Gandrīz nevainojamo miera sajūtu vislabāk iespējams novērtēt, pārvietojoties pa pilsētu. Vienīgā dzirdamā skaņa ir riepu ripošanas troksnis un klusa elektromotoru dūkoņa. Akustiskais komforts vienmēr ir bijusi viena no visu Audi modeļu stiprajām pusēm. Audi e-tron prototipā tā līmenis ir vēl augstāks, piedāvājot izcilu komfortu tālos braucienos.  Virsbūvei ir īpaša skaņas izolācija visās zonās, kas var vadīt troksni. Vēja troksnis, kas rada vislielāko akustisko fonu, pārvietojoties ar aptuveni 85 km/h lielu ātrumu, pasažieriem praktiski nav dzirdams.  

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 10

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti