Audi RS6 universāls iegūs Lamborghini motoru 27

 

Audi RS6 aktuālais modelis Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 24.jūlijs 2018 14:22

Audi RS6 jaunās paaudzes universāls iegūs to pašu motoru, ko uzstāda Porsche Panamera Turbo un Lamborghini Urus.

605 Zs jaudīgais agregāts tiek iebūvēts Porsche Panamera Turbo, Lamborghini Urus un Audi RS6 Performance modifikācijai, taču sākot ar jaunās paaudzes modeli, tas atradīsies zem motora pārsega arī RS6 standarta versijai.

Jaunā RS6 pamatā būs modulārā platforma MLB Evo, kas ļaus samazināt aptuveni 80 kg no kopējās konstrukcijas, kā arī uzlabot automobiļa aerodinamiku.

Paredzams, ka jaunais RS6 būs 0,1 sekundi ātrāks nekā aktuālais RS6 Avant Performance, kas simtu sasniedz 3,7 sekundēs, savukārt maksimālais ātrums būs 310 km/h.  Šādu dinamiku jaunais RS6 varēs uzrādīt pateicoties 4,0 litru twin-turbo V8 dzinējam, kas attīsta 605 Zs un 800 Nm un darbojas kombinācijā ar quattro pilnpiedziņu un astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Jaunais RS6 startēs 2019.gadā un maksās vismaz 114 000 eiro.

Līdz šim jaudīgākais Audi RS6 tapis sadarbībā ar ABT Sportline tūninga kompāniju. Par Nogoro Edition nosauktais modelis komplektēts ar 4,0 litru V8 motoru, kura jauda pacelta līdz 705 Zs (880 Nm). Universāla maksimālais ātrums sasniedz 320 km/h, bet izlaisto eksemplāru skaits nepārsniegs 150 vienības.

 
27 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 24.jūlijs 2018 15:14
26 20 Atbildēt

Kāds prieks nopirkt a4 par 114 000 ( a6, bet pēc izskata, tapat - a4) ar urus motoru un būt tādam pašam kā 12 kaimiņiem un 16 darba kolēģiem.

Tad jau labāk nopirkt uzreiz - poršiku. Par 114 000 būs laba komplektācija, un nebūsi kā pelēkais strādnieks.

To visi saprot, tāpēc reāli tas ir domāts, lai žurnaļugi uzceptu skaistus rakstus. Autisti rautu kulakos un pirktu a4 un a6.

Manus vārdus pierāda statistika. 2017. gadā pa visu gadu tika pārdoti pat 4 etroni, bet NEVIENA RS modeļa.

audists 24.jūlijs 2018 15:44
15 8 Atbildēt

Audi te nedrīkst apdirst, tā ir svēta lieta! Pēc 15 gadiem tāds būs vairumam šejieniešu, un ar veco labo 2.5 TDI.

bumeris 25.jūlijs 2018 11:59
14 4 Atbildēt

Tādu audi RS ir pilnas ielas. Tāpat kā emkas. Mēs pasūtam no ķīniesiem atticīgos burtiņus - vai "RS"vai "M", pat "S-line", utt, plastmasas un par 10 EUR var uztaisīt normālu autiņu.

Es gan braucu ar 318, bez burta M. Es parēķināju, ka labāk ieliešu degvielu divas reizes uz 5 eiro, nevis nopirkšu vienu uzlīmi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti