"Tesla" veicis pārrunas ar Vāciju un Nīderlandi par jaunas ražotnes būvniecību 7

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 31.jūlijs 2018 12:06

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" veicis pārrunas ar Vācijas un Nīderlandes amatpersonām par iespējām Eiropā būvēt pirmo lielo rūpnīcu, pirmdien vēstīja laikraksts "Wall Street Journal".

"Tesla" veicis pārrunas ar divām Vācijas federālajām zemēm, lai apspriestu iespējas būvēt lielapjoma rūpnīcu, kurā tiktu ražoti gan automobiļi, gan akumulatori, raksta "Wall Street Journal".

Tāpat laikraksts norāda, ka uzņēmums arī pārrunājis iespējas šādu rūpnīcu būvēt Nīderlandē.

Kā ziņots, "Tesla" pagājušajā mēnesī atklāja plānus, kas paredz Šanhajā uzbūvētu elektrisko automašīnu un akumulatoru ražotni.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 31.jūlijs 2018 13:04
17 3 Atbildēt

Vācijā vai Nīderlandē rūpnīcas celtniecība izmaksās lētāk, kā Latvijā. Ja jau Lietuvai atteica, tad latviesi pareizi darīja, ka nepiedalījās.

viencexperc 31.jūlijs 2018 17:21
17 0 Atbildēt

labi iet, ka grib palielinat razosanu.

Ja razos Eiropa, tad tas bus prieks Eiropas tirgus. Laikam, model 3.

Auto 31.jūlijs 2018 12:28
13 0 Atbildēt

Žēl ka neviena no Latvijas PR aģentūrām neiesaistījā cīņā par labākās Teslas rupnicas izveides piesaistes reklāmas izveidi. Portugāļi un leiši gan uztaisīja.

Galu galā kāds no mūsu politiķiem vareja sagatavot publisku pirmsvelešanu runu kurā lūdz Teslas rupnicu uzbuvet Latvijā. Bet mums tik pensionāriem solit sola.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti