Dienvidkoreja veiks izmeklēšanu pret BMW par novēlotu automobiļu atsaukšanu 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 4.augusts 2018 19:19

Dienvidkoreja veiks izmeklēšanu pret Vācijas autobūves uzņēmumu BMW par novēlotu vairāk nekā 100 000 automobiļu atsaukšanu valstī dzinēju aizdegšanās dēļ, piektdien paziņoja valsts Transporta ministrija.

Mediji vēsta, ka Dienvidkorejā aizdegušies vismaz 28 BMW automobiļi, liekot uzņēmumam pagājušajā nedēļā izsludināt automašīnu atsaukumu, lai salabotu defektīvu komponenti, kas paredzēta dīzeļdzinēju kaitīgo izmešu samazināšanai.

Taču neapmierināti klienti pret uzņēmumu uzsākuši kolektīvu tiesas prāvu, jo uzskata, ka BMW pārāk lēni reaģējis uz šiem notikumiem, tāpēc varasiestādes bijušas spiestas situāciju izmeklēt.

Ja Dienvidkorejas valdības izmeklēšanā tiks atklāts, ka automašīnu atsaukums bijis novēlots, tad BMW varētu nākties maksāt naudassodu līdz 70 miljardiem vonu (53,3 miljoniem eiro).

Atsaukums aptver 42 BMW modeļus, no kuriem visiem ir dīzeļdzinēji.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 5.augusts 2018 21:51
3 0 Atbildēt

Vienkārši, parasti, visi ir pieraduši, ka defekti BMW ir ierasta lieta. Degoša ček endžin lampiņa ir tik pat ierasta lieta, cik pundura solījumi Vates zemē. Dienvidkorejieši to nezināja.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti