Ķīniešu-britu uzņēmums MG prezentē jaunu krosoveru HS (+ FOTO) 19

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 9.augusts 2018 11:51

Ķīniešu-britu kompānija iepazīstinājusi ar jauno krosoveru MG HS, kas pārdošanā nonāks jau septembrī. Automobilis apveltīts ar pilnpiedziņu un 225 Zs jaudīgu motoru.

Jaunā krosovera dizains veidots koncepta X-Motion stilā, bet interjera noformējums līdzinās sedanam MG6. Krosovers ieguvis pilnībā digitālu 12,3 collu mērinstrumentu paneli, multimediju kompleksu ar 10,1 collu displeju un panorāmas jumtu. Dārgākajām komplektācijām būs pieejami sporta sēdekļi un salona komforta izgaismojums 64 variantos.

HS apveltīts ar pusautomātiskās vadības funkciju MG Pilot, kas ietver adaptīvo kruīzkontroli un sistēmu, kas brīdina par izbraukšanu no savas joslas. Pieejama arī sistēma, kas brīdina par šķēršļiem aklajā zonā.

Motoru klāstā iekļauts divlitru četrcilindru benzīna motors, kas attīsta 225 Zs jaudu un 360 Nm griezes momentu. MG HS tiek komplektēts ar pilnpiedziņu.

MG HS paredzēts galvenokārt Ķīnas tirgum, taču netiek izslēgti arī citi tirgi, kur par tā galveno konkurentu tiek uzskatīts Nissan Qashqai.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
usaexperc 10.augusts 2018 20:27
6 0 Atbildēt

viencexperc 10.augusts 2018 9:40
5 2 Atbildēt

Tu, protams, vari spuroties, noliegt, bet Ķīna ir pirmajā vietā pēc patentu izņemšanas pasaulē.

Aptuveni astoņas reizes vairāk, kā visā ES. Tas ir - Ķīna izņem 9 patentus, ASV 5, Japāna 3, Dienvidkoreja ( viena maza valsts - 2), bet visa Eiropas savienība tikai 1.

...

Varbūt eiropieši ir gudri un daudz ko izdomā, bet to viņi dara ASV. Bet tik un tā aziāti ir gudrāki.

Vari dirsties, plēst matus, raudāt, bet nākotnes vīzija ir skaidra - Eiropa dibenā, bet Krievija - ānusā.

viencexperc 10.augusts 2018 9:32
4 0 Atbildēt

Sakarā ar lielu piesārņojumu ( smogu) Ķīnā valdūba subsidē, atbalsta elektroauto ražošanu un pirkšanu. Ķīnā jau ir 250 elektroauto ražošanas kompāniju. Ja mēs ņemam braukšanas distanci, tad tur ir jau vismaz 8 auto modeļi, kuri nobraukt virs 300 km ar vienu uzlādi. Cik tādu auto rietumvalstīs? Pa visiem rietumiem kopā, nevar tik daudz savākt.

Pienēram, Zviedri plāno izmantot BYD kompānijas elektroautobusus. Tie tika notestēti ziemas apstākļos, un atzīti par labiem. Tagad tiks parakstīta vienošanās par 24 autobusiem.

cleantechnica.com/2018/07/21/no...-24-byd-buses/

Gribi vai negribi, bet agri vai vēlu brauksim ar Ķīniešu mašīnām.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 8

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti