Krievu Rolls-Royce – limuzīna Aurus Senat jaunie attēli (+ FOTO) 3

 

Foto: Ekrānšāviņš no krievu medijiem

iAuto | 23.augusts 2018 6:30

Internetā publicēti jauna attēlu sērija ar Aurus Senat limuzīnu, kas izstrādāts krievu politiskās elites transporta vajadzību nodrošināšanai.

Attēlos redzama Senat bruņu versija ar speciāliem stikliem un aizsargplāksnēm pasargātu korpusu, savukārt attēls ar atvērtajām durvīm liek noprast, ka sedanam ir ādas salons un elektriski regulējami sēdekļi. Limuzīna dzinējspēks ir 4,4 litru V8 benzīna dzinējs ar 598 Zs jaudu, kas darbojas pārī ar deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un elektromotoru.

Krievu mediji vēsta, ka šādi automobiļi pagaidām ir tikai kremļa Federālās apsardzes dienesta rīcībā.

Zināms, ka visus Aurus saimes automobiļus, kas tika izstrādāti projekta Kortež ietvaros, plašākai publikai parādīs augusta beigās gaidāmajā Maskavas autoizstādē.

Jau ziņots, ka Kortež automobiļus ar Aurus markas zīmi varēs iegādāties arī privātpersonas. Markas nosaukums Aurus iegūts apvienojot latīņu vārdus Aurum (zelts) un Russia (Krievija), savukārt modeļiem doti kremļa torņu nosaukumi: Senat, Arsenal un Komendant.

Zināms, ka Senat ir sedans un limuzīns, Arsenal būs minivens, bet krosovers-apvidus auto, kas iznāks nākamgad, būs pazīstams ar nosaukumu Komendant.

Darbs pie Kortež projekta aizsākās 2015.gadā, pēc Krievijas rūpniecības un tirdzniecības ministrijas pasūtījuma. Konstruktoriem bija jāizstrādā politiskās elites vajadzībām domāta  automobiļu saime, kurā ietilptu limuzīns, sedans, minivens un apvidus auto.

Aurus automobiļus ražos izmantojot НАМИ (Centrālais zinātniski-pētnieciskais automobiļu institūts) jaudas. Plānotais daudzums – 200 eksemplāri gadā.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 23.augusts 2018 7:38
9 3 Atbildēt

Paņēma Rolls - royce, ielika poršes motoru, tad uzlika krievu bruņas un karodziņu, un sanāca - Aurus.

Pat nosaukumu nošpikoja no toyotas..

Kā ķīnieši senajos laikos - soni, panasonix, utt.

genau 23.augusts 2018 10:07
3 2 Atbildēt

Kā naglai uz galvas

usaexperc 23.augusts 2018 11:16
2 4 Atbildēt

Šitas vismaz pēc auto izskatās un parametri arī atbilst, nevis kā tas sūda raptors blakus tēmā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti