BMW parāda jauno 3.sērijas sedanu, tiesa – pagaidām zem pārklāja 9

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 23.septembris 2018 8:55

Vācijas autobūves kompānija BMW publicējusi pirmo attēlu ar jaunās 3.sērijas sedanu. Vēl gan tas paslēpts zem pārklāja, taču pirmizrāde nav aiz kalniem – tā notiks jau oktobra sākumā, Parīzes autoizstādes ietvaros.

Attēlā redzams, ka jaunais modelis atšķiras ar savādāku priekšējo lukturu grafiku un ieguvis vēl lielāka izmēra radiatora resti, kas tagad bez jebkādas pārejas savienota ar starmešiem.

Ražotājs jau agrāk bija atklājis, ka jaunais modelis kļūs par 55 kg vieglāks, iegūs par 10 mm zemāku smaguma centru, 50:50 izsvarojumu un inovatīvas konstrukcijas piekari.

Zināms, ka vācu žurnālistiem bijusi iespēja izbraukt ar pirmssērijas prototipu, kas bija aprīkots ar modernizētu divlitru 258 Zs (400 Nm) benzīna motoru, astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un elektroniski vadāmu diferenciāļa bloķētāju, taču tas nebūt nav viss šim modelim pieejamais motoru klāsts – jaudas diapazons sniegsies gan uz vienu, gan otru pusi, sasniedzot pat 360 vai 370 Zs M-Performance versijā.

Tirdzniecībā BMW 3.sērija nonāks 2019.gada martā.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
usaexperc 24.septembris 2018 18:11
16 4 Atbildēt

Nu kā lai tev to pasaka?

Tā reste ir noapaļota, līdzīga dibenam tādēļ, ka BMW pārāk bieži izdupsē citus. Un lai visādiem tirlāniem netraumētu dibenus, tad izdomāja šādu resti. Kas neatstāj nospiedumus un padara izdupsēto dzīves ne tik apkaunojošas.

viencexperc 23.septembris 2018 19:03
11 13 Atbildēt

Jau no tā kas redzams, var secināt, ka ne ar ko neatšķirsies. Tāda pati "matrjoška".

Gopņikiem tāpēc patiks.

bumeris 24.septembris 2018 14:43
8 5 Atbildēt

Liku bildi, kurā attēlota vīrieša pēcpuse - stringos un ar caurspīdīgu tīkliņmaiku pāri visam.

Bilde sakrīt 1:1 ar šo bildi, kas ir publicēta.

Tikai iauto redaktori to manu bildi dzēš ārā.

Tāpēc nesaprotu prikolu - paši publicē, bet man nedrīkst? Vai kā?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti