Pirmoreiz – Ford Mustang nobrauc sānslīdē visu Nirburgringas trasi (+ VIDEO) 10

 
iAuto | 27.septembris 2018 6:22

Nirburgringas trase Vācijā parasti izceļas ar ātruma rekordiem, taču šoreiz mediji vēsta par kādu citu sasniegumu, proti: pirmoreiz kāds visu 20,8 km garo trasi izbraucis sānslīdē.

To paveicis pasaules drifta čempions Vons Gittins jaunākais ar speciāli sagatavotu 912 Zs Ford Mustang automobili, vietām sasniedzot pat 241 km/h.

Brauciena laikā tika iznīcināts viens kvadrokopters un trīs Nitto riepu komplekti, kas parastā režīmā braucot, varētu izturēt aptuveni 145 000 km.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 27.septembris 2018 15:25
18 3 Atbildēt

Mustangs jau sen pierādīja, ka tā ir arī laba drifta mašīna.

Pasaules prestižākajās drifta sacensībās ford komanda ( ar mustangiem) ir stabila otrā vieta aiz toyotas.

bumeris 27.septembris 2018 15:15
14 3 Atbildēt

Neraudi. Man arī žēl. Bet gan jau ka kādreiz, BMW arī to izdarīs. Čaļi reiz mēģinaja pārbūvēt BMW. Atstāt no tā tikai virsbūvi, bet tik un tā nesanāca.

viencexperc 27.septembris 2018 15:33
14 2 Atbildēt

Es zinu, kāpēc tu pārdzīvo. Agrāk formula drift, BMW komanda cīnījās par 5.-7.vietai...bet pagājušajā gadā beidzot, BMW tika pie kosmiskiem panākumiem - 3.vieta kopvērtējumā. Tas bija lieliskākais sasbiegums BMW autosportā pēdējos desmit gados. Šogad, plānoja apdzīt fordu un tikt vismaz, otrie...bet ford ( tieši mustangs) startē lieliski...pat vēl vairāk - ne vien nissans apdzina bmw, bet arī ševrolets.

Tā ka zvaigžņu stunda norietēja tā arī nesākusies.

Tāpēc saprotu, kāpēc tā grūti skatīties kā mustangs drifto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti