Jaunais Porsche Macan svin pirmizrādi Parīzes autoizstādē (+ FOTO) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Porsche | 3.oktobris 2018 6:09

Porsche pirmizrāde Parīzē: jaunajā Macan ir ierīkots efektīvs turbopūtes 2,0 litru četrcilindru benzīna motors ar uzlabotu sadegšanas kameras ģeometriju un benzīna daļiņu filtru.

Tas nodrošina 180 kW (245 ZS) jaudu, un tā maksimālais griezes moments ir 370 Nm. Apvienojumā ar tā septiņpakāpju PDK dubultā sajūga pārnesumkārbu šis kompaktais SUV var 6,7 sekundēs paātrināties no 0 līdz 100 km/h un sasniegt maksimālo ātrumu 225 km/h. Tā degvielas patēriņa rādītājs saskaņā ar Eiropas jauno braukšanas ciklu (NEDC) ir 8,1 l/100 km (sk. parindi). Modelis ir pilnīgi pārveidots, visizteiksmīgākās jaunās noformējuma, ērtību, savienojamības un braukšanas dinamikas iezīmes ietver telpisku LED gaismas paneli aizmugurē un jaunu, pilnīgi savstarpēji savienotu Porsche komunikācijas pārvaldības sistēmu ar 10,9 collu skārienekrānu automobilī. Eiropā jaunais Macan debitēja Parīzes autoizstādē.

No jauna pilnveidota šasija, lai uzlabotu līdzsvaru
Automobiļa dinamika joprojām ir Macan pamatpazīme. Pārveidotā šasija palielina komfortu un padara Macan vadīšanu vēl patīkamāku. Kā tas ir raksturīgi sporta automobiļiem, tam ir uzstādītas dažādu izmēru riepas, lai braucējs varētu pilnīgi izmantot inteliģentās pilnpiedziņas Porsche vilces pārvaldības (PTM) sistēmas priekšrocības un atļauties dinamisku braukšanas stilu. Jaunizstrādātās riepas ar uzlabotiem veiktspējas raksturlielumiem nodrošina vēl labāku sānisko dinamiku. Riteņu diametrs ir no 18 collām standarta komplektācijā līdz 21 collai papildaprīkojuma piedāvājumā. 


Vēl plūdenāka forma ar visām LED gaismām un jaunas krāsas
Saskaņā ar Porsche raksturīgo veidolu jaunajam Macan ir telpisks LED gaismas panelis automobiļa aizmugurē. Bremžu signāllukturu četrpunktu konstrukcija ir vēl viens lielisks zīmola identitātes iemiesojums. LED tehnoloģija ir izmantota jaunizstrādātajos standarta aprīkojuma galvenajos priekšējos lukturos, savukārt izvēles Porsche dinamisko apgaismojuma sistēmu Plus (PDLS Plus) var izmantot, lai adaptīvi vadītu gaismas sadali. Macan priekšpuse ir pamatīgi pārveidota un tagad izskatās platāka. Autovadītājiem tagad ir vairāk iespēju izpaust savu personību ar četrām jaunām virsbūves krāsām — Mamba Green Metallic metāliski zaļo, Dolomite Silver Metallic sudrabaino, Miami Blue zilo un Crayon pelēcīgo.

Pilnīga savstarpēja savienojamība: Porsche Connect Plus un tiešsaistes navigācija standarta aprīkojumā
Macan piedāvā vairākas digitālās iespējas, izmantojot jauno Porsche komunikācijas pārvaldības (PCM) sistēmu. Full-HD skārienekrāns tagad ir 10,9 collas plats (iepriekš 7,2 collas). Tāpat kā modeļos Panamera un Cayenne lietotāja saskarni var pielāgot ar iepriekšdefinētiem elementiem, lai tā atbilstu personiskajām prasībām. Ar pilnīgu savstarpējo savienojamību standarta aprīkojumā jaunā sistēma ietver tiešsaistes navigāciju, mobilā tālruņa pievienošanas iespēju, divas audio saskarnes un intelektisko balss vadību. Citas standarta aprīkojumā ietvertās funkcijas ir Porsche Connect Plus (ar LTE tālruņa moduli un SIM karšu lasītāju), WLAN tīklājs un neskaitāmi Porsche Connect pakalpojumi. Būtiska nozīme ir iespējai izveidot savienojumu ar Here Cloud, ko izmanto navigācijas nolūkos. Mākonis autovadītāju visu laiku nodrošina ar visjaunākajiem tiešsaistes datiem, ļaujot ātri aprēķināt maršrutu. Lietotnes Porsche Connect un Porsche Car Connect ļauj autovadītājam sazināties ar Macan, izmantojot viedtālruni. Lietotni Offroad Precision var izmantot, lai vēl dziļāk izjustu braukšanu ar Macan pa bezceļiem un ierakstītu to.

Jaunas papildaprīkojuma iespējas: GT sporta stūre, gaisa jonizators un satiksmes palīgsistēma
Jaunajam Macan ir pieejams plašāks papildaprīkojuma iespēju klāsts ar uzlabotām palīgsistēmām. Papildaprīkojumā piedāvātā GT sporta stūre atspoguļo Porsche 911 stilu. Stūrē iebūvētais režīmu slēdzis, kas ietver pogu „Sport Response”, ir daļa no papildaprīkojuma pakotnes „Sport Chrono”, ko var uzstādīt automobilī Macan. Jaunā satiksmes palīgsistēma izmanto adaptīvo kruīzkontroli, kas ļauj automobilim virzīties ar ātrumu līdz 60 km/h, lai brauciens būtu patīkamāks un mierīgāks. Tāpat sistēma spēj pusautomātiski paātrināt un bremzēt, kā arī palīdz autovadītājam palikt savā joslā satiksmes sastrēgumos un lēnā satiksmes plūsmā. Porsche ir papildinājis ērtību uzlabošanai paredzēto papildaprīkojuma klāstu. Tagad tajā ir ietverts apsildāms vējstikls un gaisa jonizators, kas kopā ar smalko daļiņu gaisa filtru (uzstādīts standarta aprīkojumā) uzlabo gaisa kvalitāti automobiļa salonā. 

Jauno Macan ar vairāk standarta aprīkojumā iekļautu funkciju var pasūtīt jau tagad
Jaunais Macan tagad ir pieejams pasūtīšanai. Porsche rūpnīcā Leipcigā būvētais kompaktais SUV ir pieejams no 49 200 EUR, neskaitot PVN. Standarta piedāvājuma klāsts ir paplašināts un ietver LED galvenos priekšējos lukturus, jauno PCM ar tiešsaistes navigāciju un Connect Plus, kā arī pretzagļu signalizācijas sistēmu ar sa

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
arba 3.oktobris 2018 8:49
2 1 Atbildēt

viens no pēdējās 10 gades foršākajiem auto !

varu gan iedomāties, komentārus

- macan nav porsche , bet audi Q5

- macan ir priekš tiem, kas nevar atļauties cayenu

- macan nav džips

- auto krāniņa pagarināšanai, par to naudu sanāk 3 škodas

u.t.t.

Bet man šis auto gan vizuāli, gan braukšanas priekā, gan kvalitātē šķiet labākā izvēle, ja ar sedanu vai kupeju nepietiek !!

Mazs, labi saskrūvēts, smuks, tehniski perfekts, labi braucams!

Nevaru iedomāties labāku auto ikdienai, ja jānobrauc arī nedaudz no šosejas un apnicis sēdēt uz asfalta.

Iešu pensijā uzdāvināšu sev !

arba 4.oktobris 2018 20:07
1 0 Atbildēt

pasēdēju padomāju par to, kam no maniem paziņām pieder kāds porka, nevienam tā nav vienīgā mašīna, neatkarīgi vai 911, vai macans,vai cayena

klases biedram ir gan 911 turbo, gan macans

tā kā manu paziņu lokā nav neviena tevis piesauktā klasiskā latvieša !

starp citu ar Macan brauc Jūlijs Krūmiņš , pierādot, ka tā ir normāla pensionāra ikdienas mašīna

es 70% gadījumā braucu viens, vēl 25 % divatā, un tikai 2 x gadā vairāk , nafig man liels auto ???

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti