25.oktobris – VW nosauc sava mazākā krosovera T-Cross pirmizrādes laiku (+ VIDEO) 2

 

Foto: ekrānšāviņš

iAuto | 5.oktobris 2018 12:15

Volkswagen kompaktais krosovers T-Cross, kas vācu kompānijas piedāvājumā nostāsies pakāpienu zemāk par T-Roc, tiks atklāts 25.oktobrī, Sanpaulu autoizstādē.

Volkswagen T-Cross tiks izgatavots uz MQB A0 platformas, ko izmanto arī citi koncerna modeļi, piemēram, sestās paaudzes Volkswagen Polo.

Zināms, ka Eiropā 4107 mm garais T-Cross būs pieejams ar 1,0 un 1,5 litru benzīna motoriem, kā arī 1,6 litru dīzeļdzinēju. Agregātu jaudas diapazons sniedzas 95-150 Zs robežās un tos varēs kombinēt ar sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu vai robotizēto divsajūgu kārbu.

T-Cross dizains līdzināsies 2016.gadā Parīzes autoizstādē parādītajam konceptam. Automašīnas salonā būs ciparu mērinstrumentu panelis un multimediju iekārta ar lielu skārienjutīgu ekrānu. Krosoveru varēs komplektēt ar sistēmām, kas brīdina par izbraukšanu no savas joslas un automātiski bremzējot, novērš sadursmi ar priekšā braucošo transportlīdzekli.

Volkswagen T-Cross tirgū nonāks nākamā gada sākumā, bet par automobiļa tuvākajiem konkurentiem kļūs Nissan Juke, Opel Mokka, Citroen C3 Aircross u.c. mazās apvidus klases pārstāvji.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
s 7.oktobris 2018 11:58
1 0 Atbildēt

Smeiklīgi, kad cilvēks, kurš pats nevar atļauties jaunu ford fiesta, šāda mazu auto ipašniekus sauc par nabagiem.

Imet foto ar savu auto, kurš tad ir tas nenabagu auto?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti