Ar augstāku klīrensu - AvtoVAZ uzsāk Lada Vesta Cross ražošanu 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 11.oktobris 2018 13:54

Krievijas autobūves kompānija AvtoVAZ uzsākusi Lada Vesta Cross ražošanu. Tas ir paaugstinātas pārgājības modelis, kas apveltīts ar 21 cm klīrensu.

Lada Xray Cross pirmizrāde notika augusta beigās, Maskavas autoizstādē. No standarta Xray krosa versija atšķiras ar plastikāta virsbūves sānu un apakšas aizsargiem, 17 collu riteņu diskiem un klīrensu, kas palielināts līdz 215 mm. Komplektu papildina diožu dienasgaismas, bagāžas reliņi, spuras formas antena uz jumta, atpakaļskata kamera, parkošanās sensori un ERA-Glonass sistēma.  

Automobilim uzstādītas jaunas disku bremzes aizmugurē un jauns stūres pastiprinātājs, bet uz priekšējā paneļa parādījies braukšanas režīmu selektors.

Šim pārslēdzējam ir pieci režīmi, kas maina stabilizācijas un pretbuksēšanas sistēmu darbību. Lada Xray Cross būs arī sporta režīms, varianti, kas piemēroti braukšanai pa smiltīm un sniegu, kā arī opcija, kas ļaus pilnībā atslēgt ESP.

Krosa versijas motortelpā atrodas 1,8 litru benzīna dzinējs ar 122 Zs, kas var strādāt kombinācijā ar manuālo vai robotizēto pārnesumkārbu.

Jaunā modeļa cenas vēl nav paziņotas. Parastais Lada Xray hečbeks Krievijas tirgū maksā no 630 000 rubļu (8260 eiro).

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ezis71 11.oktobris 2018 19:14
14 15 Atbildēt

Kā tam iAuto patīk šī krievu tēma,es tak teica kad viņi ir no Saskaņas.

viencexperc 11.oktobris 2018 19:33
13 15 Atbildēt

Jā. Par citiem aziātiem es vai latīņamerikāņiem rakstus neredzam.

Labi piemēri no ķīnas:

Baojun SUV

vai - Bestun T77 automobīlim būs interesants asistents -

Japāņu skolnieces hologrāfisks attēls.

Protam, ka tas nav interesanti. Interesantāka ir Dacia kopija domāta krieviem.

viencexperc 12.oktobris 2018 0:03
5 1 Atbildēt

Priekš tādiem, kuriem skolnieces nepatīk, varēs izvēlēties skolnieku, vai robotu.

Bet kā jau rakstīju - tas nav nekas jauns autobūvē. Dacia krievu stilā ar uzlīmi - "lada" - vot tas ir jaunums. Tas ir interesanti.

Vai, piemēram, - BYD Q elektroauto, kurš varēs nobraukt 500 km ar vienu uzlādi, bet maksās tikai no 170 000 juaņiem ( 22 000 EUR)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti