BMW publicē jaunu krosovera X7 attēlu 18

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 13.oktobris 2018 9:51

Vācijas autobūves kompānija BMW publicējusi jaunu krosovera X7 attēlu, pilnībā savu jaunu modeli solot atklāt mēneša vidū.

Augusta sākumā tīmeklī nonāca patentu birojam iesniegtās X7 modeļa skices, bet nedaudz vēlāk parādījās arī attēls no ražošanas konveijera Spartanburgā, ASV.

Zināms, ka X7 izgatavots uz modulārās platformas CLAR, ir 178 mm garāks, 16 mm platāks un 55 mm augstāks par X5, bet flagmaņa riteņu bāze ir par 35 mm garāka. No saviem mazākajiem brāļiem X7 atšķirsies ar plašāku salonu un trim sēdekļu rindām, kas var uzņemt sešus braucējus.

Automobiļa aprīkojumā būs iekļauts digitālais mērinstrumentu panelis, jaunākās paaudzes iDrive multimediju komplekss, aktīvais M-diferenciālis, piecu zonu klimatkontrole.

Dzinēju izvēlē sešu un astoņu un 12 cilindru benzīna un dīzeļa agregāti, kā arī 326 Zs jaudīga hibrīdiekārta uz četrcilindru benzīna dzinēja bāzes. Visi motori strādās kombinācijā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, bet piedziņa būs uz aizmugures vai visiem riteņiem.

Agrāk tika minēts, ka BMW X7 cena varētu būt aptuveni 130 000 dolāru (aptuveni 112 000 eiro). Dīleru centros krosoveru flagmani sagaidīsim 2018.gada nogalē.

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 13.oktobris 2018 16:18
155 5 Atbildēt

Kāpēc labāk? Ja kaut ko raksti, tad pamato? Ko krievi var iedot Latvijai bez gazes un naftas ( kuru tapat dot)?

Visa Latvijas ekonomika balstās uz tranzīta biznesu. Galvenā Latvijas eksportprece ir zāģmateriāli, bet viena no galvenajām importa precēm no Krievijas ir arī zāģmateriāli. Tas ir - Latvija importē lētus kokus no Krievijas un BY, tad tirgo dārgāk uz Eiropu.

Galvenā Latvijas tirdzniecības partnere ir Lietuva, tad Vācija. Galvenās Latvijas importa preces ir elektroierīces , mehānismi un transportlīdzekļi. Kā Krievija varētu šo sektoru nosegt.

Ja Latvija izietu no ES, viss tranzītu bizness aizietu caur Lietuvu un Igauniju, bet Latvija paliktu par Armēniju.

...

p.s. Krievi atved savus resursus ( jo nekā cita viņiem nav) līdz Latvijai. Latvija atmuito, vai noformē tranzīta deklerāciju. Var preci sūtīt uz Vāciju, bet atmuitot Latvijā. Jo LV tā iegūst statusu - "Brīvais apgrozījums". Un prece var ceļot pa visu ES. Ja LV iziet no ES, tad krieviem nav vajadzība vest preces uz LV, samaksāt naudu, un tad vest tālāk un kaut kur citur atmuitot ( piemēram LT).

...

Beniluksa valstis - BE, NL un LX NKP ir divas reizes lielāks kā Krievijai ( arī nafta tur ir), arī budžets 2X lielāks par Krieviju.

Mums izdevīgāk pat pasūtīt dirst ES, bet sadarboties tikai ar Beniluksa valstīm, nevis sadarboties ar Krieviju.

...

p.s.s.

Kas tevi pašu baro? Nejau krievija. Tu taču nelabo ladas un žiguļus.

viencexperc 13.oktobris 2018 13:29
98 5 Atbildēt

Tev kā zilītim, vajag zināt par savu gopņikauto visu.

ASV ir tikai viena BMW rūpnīca. Un viena ir Meksikā. Pārējās ir trešajās valstīs, Vates zemi ieskaitot.

Jo nav jēga būvēt vairāk. Tur tāpat tos mēslus neviens nepērk. Pat latinosi un nēģeri nebrauks, jo viņi ir kristieši. Bet kristiešiem homoseksuālisms nav cieņā.

...

Pirktākais BMW štatos atrodas 85.vietā.

viencexperc 13.oktobris 2018 16:33
39 5 Atbildēt

Pirms klausies, ko saka Saskaņa, padomā.

Ir tikai divi varianti:

1. Viņi muld. Melo tādiem idiņiem kā tu, lai par viņiem balsotu.

2. Viņi sagraus ekonomiku, cilvēki izies ielās - demonstrācijas un 1:1 Daunbasa scenārijs.

...

Varianti tikai divi. Trešā NAV.

P.s.

Pat Baltkrievija un Kazahstāna grib iziet no Āzijas ekonomiskās savienības.

P.s.s.

Iziet no ES var. Uztaisīt brexitu un iziet.

Bet iziet no vates savienības - ukraina, gruzija, čehija ( Čehoslovākija, Prāgas pavasaris), Afganistāna...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti