BMW prezentējis 8.sērijas kabrioletu (+ FOTO)

 
iAuto | 2.novembris 2018 13:07

Vācijas autobūves kompānija BMW prezentējusi 8.sērijas kabrioletu, kas ieguvis mīkstā materiāla jumtu ar elektropiedziņu. Tirgū tas nonāks nākamā gada martā un maksās vismaz 100 000 eiro.

8.sērijas Cabrio ir četrvietīgs pilnpiedziņas automobilis, kas ir 4843 mm garš, 1902 mm plats un 1339 mm augsts. Kabriolets apveltīts ar 2822 mm riteņu garenbāzi un mīkstā materiāla jumtu, ko var atvērt 15 sekunžu laikā, tostarp gaitā (nepārsniedzot 50 km/h).

BMW M850i xDrive Carbrio bāzes aprīkojumā būs iekļauti BMW Laserlight ar tuvo/tālo gaismu automātiku, elektriski regulējami priekšējie sēdekļi, Merino ādas salona apdare, M sporta stūre, M Sport bremžu sistēma un M piekare ar elektroniski regulējamiem amortizatoriem, aktīvā stūres iekārta un projekcijas displejs.  

Par piemaksu kabrioleta pircējs varēs iegūt telpisko Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System audio sistēmu, aksesuārus no BMW Individual kolekcijas, M Professional adaptīvo piekari ar elektromehāniskajiem amortizatoriem un aktīvo pretošanās funkciju sānsverei.  

Drošības kompleksā iekļauta sistēma, kas brīdinās par iespējamo sadursmi, atpazīs gājējus un automātiski bremzēs pilsētā, palīdzēs noturēt automobili savā joslā un izbraukt no stāvvietas atpakaļgaitā. Kabrioletam ir atpakaļskata kamera un aizmugurējo sānu zonu uzraudzības sistēma, bet no papildaprīkojuma klāsta var izvēlēties aktīvo kruīzkontroli vai BMW Night Vision nakts redzamības sistēmu.

Kabrioleta motortelpā atrodas 4,4 litru V8 twin-turbo agregāts, kas attīsta 530 Zs jaudu un 750 Nm griezes momentu. Motors strādā kombinācijā ar astoņu pakāpju Steptronic Sport automātisko pārnesumkārbu, xDrive pilnpiedziņas transmisiju un M Sport diferenciāli aizmugures asī. 100 km/h automašīna var sasniegt 3,8 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 250 km/h (elektroniski ierobežots). Ražotāja uzrādītais vidējais degvielas patēriņš – 9,9 litri uz 100 km. Kā alternatīva benzīna dzinējam tiek piedāvāts 3,0 litru sešcilindru dīzelis ar 320 Zs (680 Nm) jaudu.

8.sērijas kabrioleta cenas vēl nav atklātas, taču vācu mediji prognozē, ka jau bāzes versijā tas maksās vairāk par 100 000 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti