Škoda ļauj ieskatīties jaunā hečbeka Scala salonā 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 7.novembris 2018 14:06

Čehijas autobūves kompānija Škoda publicējusi jaunā hečbeka Scala salona attēlus, pie viena atklājot, ka modeļa prezentācija notiks 6. decembrī Telavivā.

Scala salons iekārtots Parīzes autoizstādē nodemonstrētā koncepta Vision RS stilā un izceļas ar  9,2 collu mērinstrumentu paneli un MIB jaunās paaudzes multimediju iekārtu, kurai ir MirrorLink un Apple CarPlay atbalsts, kā arī 10,3 collu skārienjutīgs ekrāns.

Vēl viens jaunievedums - Škoda Connect ar Google Earth kartēm un caur viedtālruni realizēto attālināto piekļuvi automašīnas funkcijām. Jāpiezīmē, ka programmnodrošinājuma atjaunināšana šim pakalpojumam notiks ar mākoņservisa starpniecību.

Škoda Scala ir 467/1410 litru bagāžas nodalījums, bet motoru paleti veido viens dīzeļdzinējs un trīs benzīna agregāti ar 90-150 Zs jaudu. Dīzeli varēs kombinēt ar sešu pakāpju mehānisko vai robotizēto pārnesumkārbu, benzīna motorus – ar piecu un sešu pakāpju mehānisko vai septiņu pakāpju DSG robotizēto pārnesumkārbu.

Jaunā hečbeka garums ir 4362 mm, tas ir 1793 mm plats un apveltīts ar 2649 mm riteņu garenbāzi. Automašīnas pirmizrāde paredzēta 6.decembrī Telavivā un čehu kompānijas modeļu piedāvājumā tas nomainīs liftbeku Rapid. 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
saf 7.novembris 2018 15:08
1 0 Atbildēt

Kāds avangards... Cik daudz drosmes vajag, lai tik kardināli izmainīt škodu salona dizainu... Un vēl vairāk vajag, lai publicētu "konceptu", kurā redzams jau dabā esošs superba salons... VAG rullē.

7.novembris 2018 16:39
1 0 Atbildēt

Tas tikai normāli, ka lielākos auto pieejamās ekstras pamazām pārceļas uz arvien mazākiem

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti