Volvo XC40 - sievietes izvēlas Gada auto 2018 1

 

Volvo XC40 Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.novembris 2018 7:19

34 žurnālistes, kas pārstāvēja 27 pasaules valstis, izvēlējušas Women’s World Car of the Year 2018“ – gada labāko jauno auto modeli. Galveno balvu ieguvis Volvo XC40.

Par savu pirmo izvēli daiļā dzimuma pārstāves atzinušas Volvo XC40, nākamajās vietās atstājot BMW X2, Peugeot 508, Jaguar I-Pace un Jaguar E-Pace. Izvēlot labāko tika ņemti vērā tādi kritēriji kā pasažieru drošība, cenas-jaudas attiecības, bagāžas telpa, braukšanas komforts, piemērotība mazajiem pasažieriem,  ekoloģiskās īpašības, automašīnas tēls un seksapīls.

Atgādināsim, ka pērn līdzīgā konkursā par labāko tika atzīts Jaguar F-Pace, 2016.gadā - Volvo XC90, bet pirms tam – Mercedes-Benz S-klases sedans.

 

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 15.novembris 2018 9:31
2 2 Atbildēt

Tāpec, ka lexus rx vēl nav feislifta vai jaunā modeļa.

Jo ja mēs ņemam statistiku - vīriesu - sieviešu procentuālo attiecību uz auto modeļiem, markām, tad lexus rx ir visbābiskakais auto.

Interesanti būtu veikt oficiālo statistiku. Domāju, ka ar to auto 75 procenti gadījumos brauc bābieši.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 1

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 24

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti