Lincoln parāda Audi Q7 konkurentu (+ VIDEO) 5

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 29.novembris 2018 7:50

Ford kompānijas luksusa zīmols Lincoln nodemonstrējis krosoveru Aviator, kas ASV tirgū konkurēs ar tādiem Eiropas ražotāju modeļiem kā Audi Q7, BMW X5, Mercedes-Benz GLE un Volvo XC90.

Jaunais Aviator, kas Lincoln piedāvājumā nostāsies zemāk par Navigator, izceļas ar masīvu priekšpusi, hromētu radiatora resti un šauriem aizmugures lukturiem, kurus savieno stopsignāla diodes visa bagāžnieka vāka platumā.   

Salonā iebūvēts ciparu mērinstrumentu panelis un liels skārienjutīgs multimediju sistēmas ekrāns atsevišķā blokā. Aviator kļuvis par pirmo amerikāņu markas modeli ar elektronisko atslēgu, kas nodrošina ne tikai durvju atvēršanu un motora iedarbināšanu, bet arī citas funkcijas, ko realizē ar speciālu viedtālruņa lietotnes palīdzību.

Krosovers aprīkots ar adaptīvo piekari, kas tiek automātiski sagatavota optimālajam režīmam, saņemot datus no priekšpusē iebūvētas video kameras un sensoriem.  Pieejami arī vairāki braukšanas režīmi, projekcijas displejs, apsildāmi priekšējie un aizmugures sēdekļi, ādas apdare u.c.  ekstras.

Lincoln Aviator būs pieejams ar aizmugures vai visu riteņu piedziņu, tiks komplektēts ar 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu un sešcilindru motoru, kas attīsta 400 zirgspēku jaudu un 542 ņūtonmetru griezes momentu.

Vēlāk motoru izvēlei pievienosies hibrīdversija ar 450 Zs (813 Nm) jaudu. Strāvas krājumus varēs papildināt no mājas elektrotīkla un noteiktu atstatumu veikt arī tikai elektriskā režīmā.

Zināms, ka Lincoln Aviator paredzēts Ziemeļamerikas un Ķīnas tirgum, taču cenas ražotājs vēl nenosauc.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Conqueror 29.novembris 2018 8:55
22 1 Atbildēt

Man patīk .ļoti mierīgs neuzkrītošs solīds izskats. Tā nav papagaiļu un vidējo pirkstu vicinātāju mašīna

viencexperc 29.novembris 2018 11:38
8 1 Atbildēt

Eiropiešiem netiks piedāvāts, jo tie šis liksies pārāk neekonomisks. Kā arī - šis nekam nav līdzīgs. Eiropiešiem patīk tādi prēmiumi, kuriem apkārt braukā lētas kopijas. Piemēram, tam pašam q7, ir kloni - q5, q3, q1, a4, a3... Eiropiešiem patīk nopirkt auto par 100 000 Eur, noparkoties pie lielveikala un pazust lētajos kolhoznieku un strādnieku automobīļos. Citādi apvainosies morīši, sāks raudāt, un aizbrauks atpakaļ uz tuksnesi. Nebūs labi.

aigi 29.novembris 2018 8:33
4 8 Atbildēt

Kas tas par ķīniešu dizainu, WTF! Ārpuse vienkārši šausmas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti