Toyota Supra pirmais eksemplārs tiks pārdots izsolē 1

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 14.decembris 2018 6:25

Ilgi gaidītais sportiskās kupejas Toyota Supra pirmais eksemplārs tiks pārdots Barrett-Jackson izsolē, ko sarīkos 19.janvārī, ASV pilsētā Skotsdeilā.

Toyota Supra pirmizrāde gaidāma tieši pēc mēneša – Detroitas autoizstādē, taču pirmais attēls, kurā redzams sērijveida modelis, tika publicēts vien šodien.

Unikālais automobilis ar VIN numuru 20201 kļūs par pirmo Supra, kas ko ASV tirgū pēdējo 20 gadu laikā. Kupeja būs krāsota matēti pelēkā krāsā, kas kontrastēs ar sarkanajiem spoguļu korpusiem un matētiem melnas krāsas riteņu diskiem. Sporta auto salons būs izdarināts ar ādu, bet īpašo statusu apliecinās oglekļa šķiedras dekors ar uzrakstu.

Izsoles rezultātā iegūtie līdzekļi tiks novirzīti labdarības fondam, kas palīdz 2001.gada 11.septembra teroraktā cietušajiem cilvēkiem.

Toyota Supra izstrādāts sadarbībā ar BMW, kupeja dalīs platformu ar BMW Z4 trešās paaudzes modeli, dizaina jomā līdzinās konceptam FT-1, bet par dzinējspēku kalpos bavāriešu sešcilindru 3,0 litru benzīna motors ar 340 Zs (500 Nm) jaudu.

Toyota Supra pirmizrāde paredzēta 14.janvāri, kad darbu sāks pirmais jaunā gada lielākais autobūves jaunumiem veltītais pasākums – Detroitas motoršovs.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Qwerty 17.decembris 2018 6:17
1 0 Atbildēt

“Supra, kas ko ASV tirgū pēdējo 20 gadu laikā.” WTF, jūs paši lasat savus murgus pirms publicēšanas?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti