Mitsubishi Motors Europe aktivizē darbību

 

Foto: Publicitātes attēls

Mitsubishi | 14.janvāris 2019 13:40

Lai atbalstītu ambiciozos darbības paplašināšanas plānus vienā no pasaulē atbildīgākajiem reģioniem, Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ir izlēmusi Eiropā* izveidot pilna apjoma Pārdošanas un mārketinga organizāciju, kas papildinās pašreizējās Pēcpārdošanas, Rezerves daļu un Loģistikas struktūrvienības šajā reģionā.

Par organizāciju

Iepriekš minētā Mitsubishi Motors Europe jaunā organizācija ir orientēta uz rezultātiem un klientiem. Tā darbosies divās dažādās vietās Nīderlandē:

-   Amstelvenā, netālu no Amsterdamas, kur atradīsies prezidenta un ģenerāldirektora biroji, kā arī pastiprinātā Pārdošanas un mārketinga funkcija un Juridiskā un PR nodaļa.

-   Bornā, netālu no Māstrihtas, kur atrodas 55 000 m2 plašais Eiropas Rezerves daļu centrs, kur atradīsies Pēcpārdošanas, Finanšu un kontroles, Cilvēkresursu un IT operāciju nodaļas.

Prezidenta un ģenerāldirektora Bernarda Luāra (Loire) vadībā šajā organizācijā darbu uzsāks jauna vadības komanda:

-   Franks Krols – pārdošanas direktors,

-   Alekss Tomass – mārketinga direktors,

-   Ganešs Džavahars (Jawahar) – pēcpārdošanas direktors.

Aktivizēta SUV + EV (elektromobiļu) nozare

Nodibināts arī specializēts “Elektromobiļu” departaments, lai nostiprinātu Mitsubishi Motors vadošo pozīciju Eiropas tirgū, kas iegūta ar Outlander PHEV kopš 2013. gada.

Tas būs svarīgs sasniegums MMC gaidāmo elektromobilitātes iniciatīvu Eiropā perspektīvā (turpināt V2X projektus, utt.) – jo īpaši, ņemot vērā turpmākajos gados gaidāmo paplašināta elektrificētu SUV (apvidus automobiļu) modeļu piedāvājumu.

Aktivizēta klātbūtne

MMC vecākais viceprezidents globālā mārketinga un pārdošanas jomā Gijoms Kartjē (Guillaume Cartier) jauno Eiropas organizāciju plašākā globālā kontekstā raksturoja sekojoši: “No globālas perspektīvas Eiropa ir ļoti unikāls tirgus – tas nav lielākais pēc apjoma, taču nenoliedzami svarīgākais toņa noteicējs noteikumu, kvalitātes, tehnoloģiju un dizaina jomā.”

Viņš piebilda: “Tāpēc bija skaidrs, ka jānostiprina mūsu organizācija šajā reģionā, lai varētu pienācīgi sagatavoties jaunās elektrificēto SUV sērijas izlaidei. Mēs esam pārliecināti, ka Bernards Luārs ar jauno Mitsubishi Motors Europe komandu spēs sekmīgi paveikt šo uzdevumu.”

*izņemot RU/UA

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti