Jaunā Volkswagen Passat attēli jau globālajā tīmeklī (+ FOTO)

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 14.janvāris 2019 21:23

Mirkli pirms modeļa oficiālās pirmizrādes Detroitas 2019.gada autoizstādē, internetā nonākuši Volkswagen Passat Ziemeļamerikas versijas attēli.

Vispirms tie publicēti vietnē Wheelsage, kur attēlus ievieto lietotāji paši, bet vēlāk – arī citos auto jaunumiem veltītos interneta resursos.  

Passat Ziemeļamerikas versija atšķiras no Passat, ko esam pieraduši redzēt Eiropas tirgos gan vizuāli, gan arī tehniski. Aizokeāna Passat pieejams tikai sedana versijā, kamēr Eiropā tas var būt gan sedans, gan universāls, turklāt tas arī jaunajā paaudzē tiks ražots uz morāli novecojušās PQ46 platformas, kamēr Eiropas Passat bauda visus labumus, ko sniedz krietni modernākā MQB arhitektūra. Tieši šī iemesla dēļ ASV pasātam nebūs pieejami tādi mūsdienās ierasti risinājumi kā ciparu mērinstrumenti un hibrīddzinējs.

Toties jau no rūpnīcas iekļauto un papildaprīkojuma sarakstā atrodamo ekstru saraksts ir pietiekoši plašs: apsildāmi sēdekļi priekšā un aizmugurē, attālināta motora iedarbināšana, lietus sensors, bezatslēgas pieeja, apsildāmi spoguļi, multimediji ar balss vadības funkciju, CarPlay, Android Auto un Mirrorlink atbalstu. Vadītājam palīdzēs automātiskā ārkārtas bremzēšanas sistēma ar gājēju atpazīšanas funkciju, aklā leņķa uzraugs un elektroniskais asistents, kas uzmana satiksmi un brīdina par šķēršļiem braucot atpakaļgaitā. Pieejama arī adaptīvā kruīzkontrole, aktīvā joslas uzturēšanas palīgsistēma, parkošanās palīgs.

Motoru piedāvājumā jau zināmais divlitru TSI 174 Zs benzīna agregāts, kas strādā tandēmā ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Passat Ziemeļamerikas versija tirgū gaidāma 2019.gada pavasarī. Cenu ražotājs vēl nenosauc, tādēļ atgādinām, ka pirmās paaudzes modelis maksā, sākot no 25 292 dolāriem (22 300 eiro).

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti