Atklāj pieteikšanos BMW X2 M modelim (+ FOTO) 2

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 21.janvāris 2019 6:02

Vācijas autobūves kompānija BMW uzsākusi pieteikumu pieņemšanu no interesentiem, kas vēlas iegādāties krosovera X2 sportisko M modeli M35i. Piegādes klientiem sāksies pavasarī.

BMW papildina krosovera X2 saimi ar sportisko modifikāciju M35i, kas aprīkota ar 2,0 litru Twin-Power turbo četrcilindru benzīna motoru, kas attīsta 306 Zs jaudu un 450 Nm griezes momentu. 

Pateicoties xDrive pilnpiedziņai un Launch Control starta sistēmai, BMW X2 M35i ieskrējiens līdz simtam ilgst 4,9 sekundes.

Krosovers aprīkots ar M Sport piekari, kura ir zemāka un komplektēta cietākām atsperēm, M Sport pašbloķējošo diferenciāli, pastiprinātiem bremžu mehānismiem un vēl precīzāku stūres iekārtu.

Krosovera salonā būs M Sport stūre ar ādas apdari un stūres svirām, sporta sēdekļi ar izteiktu sānu atbalstu (piemaksa). Sēdekļiem var izvēlēties arī perforētas ādas vai ādas/alkantara kombināciju. Sarakstā ir arī adaptīvā piekare ar diviem darbības režīmiem, projekcijas displejs, parkošanās palīgsistēma un sastrēgumu asistents.

 
Visi komentāri
 
as 21.janvāris 2019 11:36
0 0 Atbildēt

Sastrēgumu asistents strādās LV?

?? 21.janvāris 2019 12:11
0 0 Atbildēt

Kura mašīna tiek ražota LV tirgum?, protams, ka strādās, kur savilktas līnijas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti