Vēl draudīgāks Urus – Manhart izveido versiju ar 812 Zs

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 12.februāris 2019 15:45

Vācu tūninga kompānija Manhart Performance, kas pazīstama kā BMW automobiļu pārveidotājs, šoreiz pieķērusies citam projektam.

Manhart Performance jaunākā ideja ir pārveidots Lamborghini Urus, kas aprīkots ar jaunu aerodinamikas komplektu un kļuvis par 162 zirgspēkiem jaudīgāks. Tas panākts aprīkojot sportiskā krosovera standarta 4,0 litru 650 Zs astoņcilindru dzinēju ar diviem kompresoriem, jaunu motora vadības bloku un izplūdes sistēmu. Automašīna ieguvusi arī oriģinālu aerodinamisko detaļu komplektu, modernizētu ZF astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu, bet jauda pēc pārbūves sasniedz 812 Zs un 980 Nm.

Lamborghini Urus standarta modelis 100 km/h sasniedz 3,6 sekundēs, 200 km/h robežu pārsniedz pēc 12,8, bet maksimālais ātrums ir 305 km/h.

Sludinājums par Manhart pārveidoto Lamborghini Urus redzams pazīstamajā auto tehnikas portālā mobile.de. par automašīnu ar 2150 km noskrējienu tiek prasīti 399 000 eiro (Urus cena Vācijā – no 204 000 eiro).

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 19

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti