Volvo XC90 piedzīvo modernizāciju, būs arī sešvietīga versija (+ FOTO) 1

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 24.februāris 2019 18:09

Zviedrijas autobūves kompānija Volvo prezentējusi modernizēto XC90. Krosoveru līnijas flagmanis ieguvis minimālas vizuālās pārmaiņas, uzlabotus motorus un turpmāk būs pieejams arī sešvietīgā versijā.

Modernizēto XC90 varēs atšķirt pēc savādāka radiatora režģa un cita dizaina riteņu diskiem, piedāvājumā iekļauti vairāki jauni virsbūves krāsu toņi, bet salona apdares variantus papildina jauna versija ar audumu, kam piejaukta dabīgā vilna. Ja agrāk XC90 bija pieejams tikai četrvietīgā un septiņvietīgā versijā, tad tagad pircējs varēs izvēlēties arī modeli ar sešvietīgu sēdekļu konfigurāciju.

Motoru izvēlē parādījies jauns hibrīddzinējs ar kinētiskās enerģijas rekuperācijas sistēmu. Šī Volvo XC90 versija, ko varēs atpazīt pēc papildu indeksa „B” nosaukumā, ir videi draudzīgāka un par 15% ekonomiskāka salīdzinājumā ar XC90 bez rekuperācijas sistēmas. Piedāvājumā paliks arī 400 Zs jaudīgais T8 Twin Engine hibrīds.

XC90 drošības sistēmu klāstā būs aktīvais joslas uzturēšanas asistents, palīgsistēma ar šķēršojošās satiksmes brīdinājumu, automātiskā ārkārtas bremzēšanas sistēma, savukārt uzlabotā informācijas-izklaides sistēma Sensus turpmāk atbalstīs ne tikai Apple CarPlay, bet arī Android Auto tehnoloģiju.

Latvijā Volvo XC90 aktuālā modeļa cenas sākas no atzīmes 62 690 eiro.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Gvido 25.februāris 2019 20:06
1 0 Atbildēt

Smukulis.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti