420 Zs Touareg – Volkswagen piesaka savu jaudīgāko dīzeļa krosoveru (+ FOTO) 4

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 27.februāris 2019 5:48

Ženēvas auto izstādē Volkswagen gatavojas parādīt jaunu apvidus auto Touareg versiju ar V8 TDI motoru, kas padara to par jaudīgāko dīzeļa krosoveru volfsburgiešu piedāvājumā.

Jaunā Touareg modifikācija būs aprīkota ar 4,0 litru astoņu cilindru TDI agregātu (tāds ir arī Audi SQ7), kas attīsta 420 Zs jaudu un 900 Nm griezes momentu. 100 km/h automašīna spēs sasniegt 4,9 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 250 km/h.

Šis modelis jau sērijveidā būs komplektēts ar aktīvo aizmugures riteņu piestūrēšanu, pneimatisko piekari, elektriski atveramu bagāžas nodalījuma vāku, komforta sēdekļiem, automātiski aptumšojošu salona spoguli, alumīnija pedāļu uzlikām, gaismu paketi „Licht & Sicht” un 19 collu riteņu diskiem.  

Par drošību gādās nakts redzamības sistēma, kas atpazīst cilvēkus un dzīvniekus, sastrēgumu asistents, kas līdz 60 km/h uzņemas daļēji automatizētu vadību, bremzēšanu, stūrēšanu, paātrināšanos, šķērskustības uzraugs, kas brīdina par transportlīdzekļiem, kas var tuvoties no sāniem (piemēram, piebraucot krustojumam).

Visjaudīgākajai Touareg dīzeļversijai sagatavotas divas salona dizaina paketes: Elegance un Atmosphere. Pirmā no tām apvieno „vēsus krāsu toņus, metāliskus elementus un tehnisku dizainu”, otrā dominē koks un dabīgie krāsu toņi.

420 Zs jaudīgā Volkswagen Touareg tirdzniecība sāksies maijā, bet pirms tās to gaida pirmizrāde Ženēvas autoizstādē (no 5.03).

Arī iAuto redakcija būs Ženēvas auto izstādē, tādēļ seko mūsu Karstajām reportāžām no 5.marta https://iAuto.lv

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Antons 27.februāris 2019 19:19
3 1 Atbildēt

t. i tu nekad tādu nevarēsi atļauties nopirkt

Sigulis 27.februāris 2019 19:33
1 1 Atbildēt

Tev pilnīga taisnība, lai arī lauku tehniku Tu protams nokariķēji, bet ...., visi mācītie mārketinga pamati sagrūst, ja q7 patreiz pēc akcijas piedāvā par cenu zemāku par Tuaregu, bet ar to monstra motoru vw, droši vien maksās dārgāk par x5, Gle, vai pat par Kaijēna švakākajām versijām, protams, neesmu pārdošanas guru, taču iedodiet normāli, pat labi nopakotam Tuaregam cenu ap 50 tk un tad redzēsiet vai tauta pavilksies vai nē, neesmu snobs, bet maksāt premium cenu par Gustavsberg - Ifo, Tylo - Jukka, Aeg - Electrolux, Rimi- Supernetto, Audi - vw, utt., sorry, iekšēji neesmu gatavs

viencexperc 27.februāris 2019 18:58
1 4 Atbildēt

Ko dot tie 420 Zs, ja tas ir VW.

Bet VW - tas ir sinonīms lauksaimniecības tehnikai.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjautots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO)

km.hiAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 1

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti