Vairāk nekā 20 tūkstoši potenciālo Taycan pircēju 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Porsche | 9.marts 2019 5:27

Porsche pirmajam pilnīgas elektropiedziņas sporta automobilim Taycan tiek pievērsta liela uzmanība visā pasaulē.

Sabiedrība ar šo automobili tiks iepazīstināta ne agrāk kā septembrī, un tā galīgā konstrukcija vēl nav zināma, taču Ženēvas starptautiskajā autoizstādē uzņēmums apstiprināja, ka visā pasaulē ir vairāk nekā 20 tūkstoši personu, kas nopietni interesējas par tā iegādi.

Porsche Taycan debitēs septembrī, un ir plānots, ka tirgū tas tiks izlaists līdz gada beigām. Lai paātrinātos no 0 līdz 100 km/h, automobilim vajadzēs krietni mazāk par 3,5 sekundēm. Mērot saskaņā ar NEDC, tā nobraucamais attālums pārsniegs 500 kilometru. Turklāt 100 kilometru braucienam pietiekamu uzlādi būs iespējams veikt tikai četrās minūtēs (mērīts saskaņā ar NEDC).

„Milzīgā interese par Taycan liecina, ka mūsu klienti un cienītāji ir tikpat sajūsmināti par pirmo Porsche elektrosportistu kā mēs, tāpēc esam palielinājuši ražošanas jaudu,” apstiprina par pārdošanu un tirgvedību atbildīgais Porsche AG valdes loceklis Detlefs fon Plātens. „Taycan būs vissportiskākais un tehniski vismodernākais automobilis savā segmentā — īsts Porsche.”

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 9.marts 2019 6:18
3 1 Atbildēt

No pirmā skata liekas, ka kaut kāds interesants dizains, bet ieskatoties rūpīgāk - tas pats vecais - tikai luktura vietā - 4 led lampiņas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti