Ford sola 16 elektrificētus modeļus Eiropas tirgum (+ VIDEO)

 
iAuto | 4.aprīlis 2019 14:00

Amsterdamā notikušajā Go Electric pasākumā Ford paziņojis, ka Eiropas tirgum tiek gatavoti 16 elektrificēti modeļi.

Ford atklājis savus tuvākās nākotnes plānus elektrisko un hibrīda automobiļu segmentā, kas tiks apvienoti kompānijas zaļas līnijas piedāvājumā Ford Hybrid. Piedāvājumā iekļauti 16 elektrificēti modeļi, tostarp elektrisks krosovers Mustang stilā un kravas furgona Transit elektriskā modifikācija. Pircējiem tiks piedāvāts Fiesta EcoBoost Hybrid un Focus EcoBoost Hybrid ar 48 voltu starterģeneratoru, kas palīdzēs samazināt CO2 izmešus un degvielas patēriņu.

Hibrīda modifikācijas ar iespēju 50 km veikt pilnībā elektriskā režīmā iegūs krosovers Kuga un septiņvietīgā apvidus auto Explorer Eiropas versija. Tikpat daudz ar elektrību spēs nobraukt arī astoņvietīgais minivens Tourneo Custom Plug-In Hybrid. Kompaktais krosovers Kuga būs apgādāts ar Mild Hybrid tehnoloģiju, bet 2020.gadā gaidāmais krosovers Mustang stilā būs pilnībā elektrisks un spēs nobraukt līdz pat 600 km.

2021.gadā nāks klajā Transit kravas furgona elektriskā modifikācija, turklāt testa stadijā pašlaik atrodas arī 10-vietīgais Transit Smart Energy pasažieru versijas koncepts, kas četru stundu laikā varēs uzlādēties 150 km distancei.

Pasākuma laikā Ford apstiprināja, ka visi nākamie kompānijas modeļi tiks elektrificēti un varēs izmantot IONITY uzlādes stacijas, kas līdz 2020.gadam visā Eiropas teritorijā sola 400 uzlādes termināļus.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti