Corsair – Lincoln mazākais krosovers piedzīvo debiju Ņujorkā (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 18.aprīlis 2019 5:09

Ford luksuss nodalījums Lincoln Ņujorkas autoizstādē iepazīstinājis ar krosoveru Corsair – savu mazāko SUV modeli, kas izgatavots uz Focus bāzes.

Ieviešot modeļu gammā krosoveru Corsair, Ford turpina atteikšanos no Lincoln krosoveru apzīmējuma ar burtiem “MK”. Šāds risinājums tika izmantots pēdējos 11 gadus, taču 2017.gadā sākās pārmaiņas – togad modeli MKX nomainīja Nautilus, bet šogad MKC vietā stājas Corsair.

Lincoln Corsair izgatavots uz Ford Focus bāzes un dizaina jomā mantojis pa drusciņai no lielākajiem brāļiem Nautilus, Aviator un Navigator. Automašīna ieguvusi jaunu radiatora resti ar vertikālu šūnveida zīmējumu, citu bamperi ar jauna dizaina centrālo sekciju, modernākus lukturus.  Neraugoties uz to, ka Corsair ir Lincoln mazākais krosovers, greznībā un komforta jomā tas neatpaliks no citiem Lincoln. Automobilis komplektēts ar ādas sēdekļiem, kuriem ir masāžas funkcija, bet ar ādu un koku izdarinātajā salonā uzstādīts ciparu mērinstrumentu panelis, multimediju iekārta ar 8 collu ekrānu, iebūvēta bezvadu uzlādes niša viedtālrunim.

Krosovera motoru piedāvājumā iekļauts 2,0 litru četrcilindru benzīna dzinējs ar 250 Zs (373 Nm), kā arī 2,3 litru četrcilindru agregāts ar 280 Zs un 420 Nm. Vēlāk tiek solīta arī hibrīdiekārta.

Lincoln Corsair pārdošana ASV sāksies 2019.gada beigās. Tirgū tas konkurēs ar Volvo XC60, Lexus NX, BMW X3 un Cadillac XT4.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti