Arī pelniem var būt pircēji – ASV pārdots pilnībā sadedzis Ferrari (+ FOTO) 1

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 30.aprīlis 2019 5:53

No 1999.gadā ražotā varenauto pāri palikuši burtiski “vien pelni”.

Copart, ASV automobiļu tirdzniecības portāls, pārdevis to, kas atlicis no sadeguša 1999.gada Ferrari F355 Spider. Nav zināms, cik nākamais īpašnieks samaksājis par dažiem kilogramiem Ferrari atlieku, taču fakts paliek fakts – pircējs tiem tiešām atradies.

Piedāvājuma aprakstā norādīts, ka savulaik tas bijis divvietīgs sporta auto ar 3,5 litru 380 Zs V8 motoru. Šodien šāds auto maksā aptuveni 100 000 dolāru.

Janvāra beigās Copart izsolīja Lamborghini Urus, kuram pēc avārijas neskarta bija palikusi vien aizmugurējā daļa. Par šo automobili tirgotājs prasīja 115 000 dolāru (jauns maksā 200 000 dolāru).

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
DALJNOBOJS 30.aprīlis 2019 6:13
8 1 Atbildēt

Tiek tirgoti dokumenti un VIN plāksnīte ja neizkusa. Kautkur drīzumā tiks nozagts tāds pats Ferrari vai arī pacelts "Salvage" eksemplārs.

Eiropā tagad cita štele. Vācija un Francijā pa Ekoloģija S programmu noraksta dīzeļus un tos pārdot daļās. Apņēmīgi Poļi un Leiši šo autiņus uzpērk par kapeikām un meklē aptuvenu dokumentu donoru. Autiņam tehniski nav nevainas, bet pie reģistrācijas atklājās neatbilstības gadam, komplektācijai, krāsai un pārbaudes laikā atklājās VIN neatbilstības. Tāda vāģa pircējs labākajā gadījumā paliek ar detaļu kaudzi uz rokām.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti