Bugatti atlikuši 100 nepārdoti Chiron varenauto 3

 

Bugatti 100 Ans jubilejas modelis Ženēvas 2019.gada autoizstādē Foto: iAuto.lv

iAuto | 2.maijs 2019 12:09

Varenauto ražotājs Bugatti piegādājis klientiem 180 Chiron eksemplāru, bet vēl 100 automašīnas no kopumā 500 saražot plānotajām supermašīnām gaida savus īpašniekus.

Bugatti atklājis, ka klientiem, kas vēlas iegādāties 420 km/h ātro un aptuveni 3 miljonus dolāru vērto Chiron vēl ir iespēja pieteikties tā iegādei. Ātrāk gan par 2022.gadu savu pasūtījumu saņemt nevarēs, jo Chiron ražošanas cehā strādā vien 20 cilvēku, kas gadā var izgatavot aptuveni 70 automašīnas.

Zināms, ka šobrīd klientiem piegādāti 180 eksemplāri, turklāt 46 no tiem devušies uz Ziemeļameriku. Cik automašīnas nogādātas citiem pasaules reģioniem, netiek atklāts.  

Bugatti Chiron debitēja 2016.gadā. Divvietīgā kupeja aprīkota ar 8,0 litru W16 motoru un četrām turbīnām, kas ļauj attīstīt 1500 Zs jaudu un 1600 Nm griezes momentu. 100 km/h Chiron sasniedz 2,4 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 420 km/h.

Vēl tiek piedāvāta Chiron sporta versija, kuras konstrukcijā izmantots vairāk oglekļa šķiedras detaļu, modernizēta adaptīvā piekare, pārstrādāta stūres iekārta un vilkmes kontroles sistēma.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 3.maijs 2019 8:38
4 4 Atbildēt

Folksvāgens domā, ka miljonāri ir tādi paši stulbeņi, kā VW-Audi klienti, kuri mīž biksēs, kad vecajam modelim uzliek LED un sanāk jaunais modelis.

Veirons izraisīja ažiotāžu, jo tas bija pirmais bugatti pēc ļoti ilga laika. Tas bija ātrs, smuks ( atšķirīgs no pārējiem, līdzīgajiem superkāriem).

Bet kas ir šis? Vairs nav ne ātrākais, ne skaistākais.

Protams, ka līdz ražošanas sākumam, vai ražošanas laikā izpirks visus tik un tā. Bet tā vairs nebūs leģenda.

? 2.maijs 2019 12:49
3 0 Atbildēt

Mārim jau pagalmā?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti