Chevrolet modernizējis sportisko Camaro (+ FOTO) 3

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 4.maijs 2019 5:58

Chevrolet modernizējis savu sporta kupeju Camaro, kurai nedaudz atsvaidzināts ārējais izskats un pievienota jauna cenu ziņā pieejama versija ar V8.

Ārējais izskats pamainīts versijai SS, kuru turpmāk pazīs pēc jaunās radiatora restes, kas aizgūta no pērn SEMA motoršovā nodemonstrētā koncepta Camaro SS Shock.  Virsbūvju krāsām pievienots jauns tonis Rally Green, kļuvuši pieejami vairāki individuālā noformējuma aksesuāri, tajā skaitā: 20 collu riteņu diski, Recaro sporta sēdekļi, sarkanas krāsas bremžu skavas, aizmugures spoileris.

Pircēji varēs priecāties par jaunu versiju LT1, kas kļūs par cenu ziņā pieejamāko variantu ar astoņu cilindru motoru. Šī versija būs komplektēta ar 6,2 litru agregātu, kas attīstīs 460 Zs un strādās ar sešu pakāpju mehānisko vai 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu. ASV Chevrolet Camaro LT1 cena sākas no atzīmes 34 995 dolāru.

Un visbeidzot – 10 pakāpju automātiskā kārba turpmāk būs pieejama arī sporta auto variantam ar 3,6 litru V6 dzinēju.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 5.maijs 2019 11:31
0 2 Atbildēt

Ševroletam ir vissliktākie muskuļauto pārdošanas rādītāji. To apsteidz gan čērdžers, gan čelendžers, gan arī mustangs.

Bet, godīgi runājot, nedaudz dīvaini. Vienīgā lieta, kur camaro zaudē mustangam - tas ir salona interjers. Viss pārējais - veiktspēja, vadāmība, komforts, praktiskums, ārējais izskats - priekšā mustangam. Ar dodžiem jau salīdzināt grūtāk.

Conqueror 6.maijs 2019 14:43
0 0 Atbildēt

smuks gan tas auto, sarkanā krāsā

Conqueror 6.maijs 2019 14:48
0 0 Atbildēt

SS variantu ar 6.2 L V8 Latvijā nemaz nepārdod

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti