Jaunais Land Rover Defender sāk atbrīvoties no maskas 2

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 13.maijs 2019 15:12

Britu kompānija Land Rover publicējusi attēlus ar Defender jaunās paaudzes modeli, kuros tas redzams daļēji atbrīvots no maskējošā ietērpa.

Jaunā Defender prezentācija notiks speciālā pasākumā, 2019.gada septembrī, bet nepacietīgie jau tagad var mēģināt iztēloties kāds izskatīsies jaunais modelis un, cik ļoti tas atšķirsies vai līdzināsies citiem markas jaunākajiem modeļiem.  

Aprīļa beigās Land Rover publicēja attēlu sēriju no nākamās paaudzes Defender izmēģinājumiem, kas notiek dažādos pasaules reģionos, dažādās temperatūras zonās un dažādos klimatiskajos apstākļos. Ražotājs atklāja, ka kopumā inženieri veikuši vairāk nekā 45 000 individuālo testu, testu prototipi veikuši vairāk nekā 1,2 miljonus kilometru, pabijuši Kolorado kalnos ASV vairāk nekā 3000 m augstumā, izbaudījuši mīnus 40 grādu aukstumu aiz Polārā loka un plus 50 grādus svelmainajos Āfrikas tuksnešos.

Land Rover testē automašīnās ar piecu durvju (rūpnīcas indekss 110) un trīs durvju virsbūvi (indekss 90), taču vēlāk tiem, iespējams, pievienosies modifikācija ar pagarināto riteņu bāzi ( indekss 130) un pikapa variants.

Jaunā modeļa pamatā būs viegla šasija ar neatkarīgu balstiekārtu. Ļoti ticams, ka britu apvidnieks zaudēs savus V8 dzinējus, kurus aizstās jaunais divu litru dīzeļdegviela un benzīna Ingenium saimes twin-turbo. Par V6 motoriem vēl nav skaidrības, toties zināms, ka būs modelis ar hibrīdiekārtu.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Walacc 14.maijs 2019 13:48
1 0 Atbildēt

ehh - parketnieks kas parketnieks, cerams vismaz opcijas vai aftermarkets spēs salbot ko LR mēģina sačakarēt.

Kāda jēga Defam ja tas praktiski ir kļuvis par Discavery.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti