Pamesto Ferrari pļava (+ FOTO) 3

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 16.maijs 2019 8:46

Interneta vietnē Silodrome publicēti attēli no ASV, kur uz kāda nezālēm un krūmiem aizauguša lauka pamesti 13 Ferrari. Automašīnas tur nostāvējušas gandrīz 10 gadus.

Ferrari kolekcija piederējusi savulaik veiksmīgam advokātam, kurš slimības dēļ vēlāk vairs nespējis apmaksāt rēķinu par automašīnu uzglabāšanu slēgtā angārā.

Sākumā advokāts kolekcionējis Corvette, bet vēlāk pievērsies Ferrari. Kopumā viņš iegādājies 13 itāļu markas automobiļus: Testarossa, 308 Quattrovalvole, 400i, 328, 348 un Mondial.

2011. gadā viņam tika diagnosticēta nopietna slimība, tādēļ tika noslēgts līgums par visu automašīnu pārvietošanu uz apsargājamo angāru.

Sliktā veselības stāvokļa dēļ īpašnieks izlaida vairākus maksājumus un visi automobiļi tika pārvietoti uz angāram blakus esošo laukumu un pat saņemot samaksu, zem jumta vairs neatgriezās.

Kamēr notika tiesvedība Ferrari palika klajā laukā un tikai nesen kolekcionāra ģimene ieguva mantojuma tiesības. Pa to laiku divas no 13 automašīnām pazuda bez pēdām, bet pārējās tiek plānots atjaunot un pārdot.

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 16.maijs 2019 10:12
7 2 Atbildēt

Ja divi pazudušie auto būtu Opeļi, es saprastu, kur pazuda... Ne vella nerūsē šie itāļu brīnumi.

viencexperc 16.maijs 2019 9:16
2 2 Atbildēt

interesanti, kas notika ar korvetēm....

4.paaudze pastulba, kā jau visi tā laika auto, bet no 1. līdz 3. paaudzes korvetes redzēt zālienā būtu bēdīgi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti