Krievijā ražotais Renault Arkana paredzēts globālam tirgum (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 27.maijs 2019 5:55

Renault prezentējis savu jauno kupejveida krosoveru Arkana. Sākumā to ražos Maskavā un pārdos vienīgi Krievijā, bet nākotnē to redzēsim arī citos pasaules tirgos.

Renault Arkana paredzēts trešo pasaules valstu tirgiem, piemēram, jau nākamgad tas kļūs pieejams Brazīlijā, bet vēlāk arī citur ar pielāgojumiem attiecīgi katra konkrētā tirgus specifikai.

Arkana pirmā partija Edition One (100 eksemplāri) jau izlikta Krievijas tirgū un tikusi izpirkta trīs stundu laikā. Edition One cena bija 1, 419 tūkstoši rubļu (nepilni 20 tūkstoši eiro) un tā atšķīrās ar labāku komplektāciju, tajā skaitā ādas sēdekļiem, diožu lukturiem priekšā un aizmugurē, 17 collu riteņiem un hroma dekoriem. Komplektā arī multimediji ar 8 collu ekrānu, Android Auto un Apple CarPlay atbalstu, Bose audio ar 8 skaļruņiem.

Arkana ir 4,54 m garš, 1,82 m plats un 1,56 m augsts, riteņu bāzei sasniedzot 2,72 m. Automašīnas klīrenss ir 205 mm (Duster – 210 mm), bet bagāžas nodalījuma ietilpība: 508-1333 litri.

Par bāzes motoru tam kalpos 1,6 litru četrcilindru atmosfēriskais agregāts ar 114 Zs, kas darbosies komplektā ar piecpakāpju mehānisko pārnesumkārbu vai X-Tronic variatora transmisiju priekšpiedziņas versijā un tandēmā ar 6MT pilnpiedziņas modifikācijās.

Jaudīgākais Arkana agregāts – 1,3 litru TCe turbomotors, kas izstrādāts kopā ar Daimler, attīsta 150 Zs (250 Nm) un darbojas kopā ar X-Tronic variatoru, kuram ir manuālais režīms ar septiņām virtuālām pakāpēm.

 

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
XX 27.maijs 2019 10:09
2 1 Atbildēt

Bet no otras puses vaņam tagad iespēja mazbudžeta autiņā justies tāpat kā BMW vai Mercedes - nu kuram vēl citam ir krosovers ar kupejas virsbūvi?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti