Vācietis izmanto Porsche 911 Speedster piekabes vilkšanai (+ FOTO)

 

Foto: Ekrānbilde no Twitter.com

iAuto | 3.jūnijs 2019 5:54

Sporta auto entuziastiem to ir grūti saprast, taču vācietis Folkers Širšs savu Porsche 911 Carrera 3.2 Speedster (izlaisti vien 2104 eksemplāri) izmanto gluži kā parastu automobili.

Porsche 911 Carrera 3.2 Speedster ražošana ilga no 1989. gada janvāra līdz jūlijam un šajā laikā tika izlaisti vien 2104 eksemplāri. Šis ir īpaši rets un vērtīgs Porsche modelis, tādēļ Folkera Širša lēmums izmantot to kā vilcēju ne katram būs saprotams. Vācu pensionārs gan par to neuztraucas un nemaz neslēpj, ka uzskata savu Speedster par parastu ikdienas automašīnu, visnotaļ piemērotu arī ceļošanai pa Eiropu ar piekabi.

Protams, viņš apzinās, ka jaudīgais automobilis prasa īpašu pieeju: „Vadot sporta automašīnu, jums vienmēr jābūt uzmanīgiem, un es patiešām gribu justies kā daļa no šī procesa, ”saka Širšs un turpina: “Man visskaistākā liekas gaisa dzesēšanas sešcilindru boksermotora skaņa. Braukšana ar Speedster ir tīrā bauda.”

Carrera 3.2 Speedster ir divvietīgs automobilis, kuram jumtu uzliek tikai izņēmuma gadījumos. Pateicoties vienkāršotam risinājumam, Porsche inženieriem izdevās šī modeļa masu samazināt par 70 kilogramiem, salīdzinot ar parasto to gadu 911 kabrioletu.

Folkera 1975.gada Hymer Eriba Puck piekabe-ceļojumu māja, ir krāsota automobilim pieskaņotā Silver Metallic tonī no Porsche 980 modeļa aksesuāru klāsta un arī piekabes āķis ir 911 saimes oriģinālo detaļu sarakstā.

Treileri pensionārs ņem līdzi vienmēr, kad dodas apciemot mazbērnus Diseldorfā un Osnabrikā, bet drīzumā viņš plāno izbraukt ārpus Vācijas un apmeklēt gleznaino Austrijas pilsētu Zalcburgu.

Lasi arī https://iauto.lv/dazadi/celojumi/31630-9100-km-ar-60-gadu-traktoriem-caur-latviju-uz-eiropas-galejo-ziemelu-punktu-foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 20

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti