Suzuki parāda Jimny Gan – versiju vēl nopietnākiem bezceļiem (+ FOTO) 7

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/SuzukiItalia

iAuto | 22.jūnijs 2019 5:42

Mazais japāņu apvidnieks Suzuki Jimny ieguvis versiju Gan, kas paredzēta Itālijas tirgum un piemērota vēl nopietnāku bezceļu pārvarēšanai.

Pateicoties savam salīdzinoši nelielajam svaram, rāmja konstrukcijai, pilnpiedziņai un pazeminošajam pārnesumam Suzuki Jimny arī agrāk tika pieskaitīts pie labākajiem bezceļu pārvarētājiem, taču tagad tiek laista klajā versija Gan, kas sarežģītos braukšanas apstākļos jutīsies vēl labāk.

Jimny Gan apveltīts ar jaunām atsperēm un amortizatoriem, bet klīrenss palielināts par 100 mm – līdz 310 mm. Standarta Jimny konstrukcija uzlabota ar pastiprinātām piedziņas vārpstām, BF Goodrich bezceļu riepām un tērauda vairogiem, kas pasargās motortelpu. Pie atšķirības pazīmēm jāpieskaita bagāžas tīkls uz motora pārsega un divkrāsaina – pelēkmelna virsbūve.

 Suzuki Jimny Gan dzinējspēks ir tāds pats kā standarta modelim – 1,5 litru 102 Zs benzīna agregāts, kas var strādāt kombinācijā ar mehānisko vai četru pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Suzuki Jimny Gan cenas Itālijas tirgum vēl nav paziņotas.

 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 22.jūnijs 2019 6:04
7 2 Atbildēt

Te arī titulbilde ar meiču. Otrajā rakstā vienas dienas laikā. Nekad agrāk neko tādu nebiju novērojis.

Es iauto forumā ieliku vienu interneta adresi, kurā bija redzama iauto vērtība, peļņa. Tur varēja pārbaudīt statistiku arī par dažādiem citiem interneta resursiem. Delfi, Tvnet, csdd...arī ārzemju.

Laikam iauto Māris tur pārbaudīja īstu vīru portālus, piemēram pornhub. Tam vērtība ir 4 miljardi, bet peļņa - 1,2 miljoni dienā.

Savādāk es nevaru izskaidrot, kāpēc parādījās meitenes titulbildēs.

ex 22.jūnijs 2019 7:07
4 2 Atbildēt

nekas tev nabadziņ nav jādomā - izlasi, kas zem bildēm rakstīts un pārstāj lauzīt savu grūto galviņu

Zinātājs 22.jūnijs 2019 7:41
3 1 Atbildēt

Tiem auto, kuri paredzēti sievietēm, liek bildes ar meiteni.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 

Mitsubishi modernizējis krosoveru ASX (+ FOTO)

Reizē ar platformas brāli Renault Captur, modernizācijas procesam cauri gājis arī Mitsubishi ASX. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti