Pieprasījums pēc Aston Martin Valkyrie sešas reizes pārsniedz plānoto tirāžu

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 8.jūlijs 2019 14:31

Pieprasījums pēc Aston Martin hiperauto Valkyrie sešas reizes pārsniedz to daudzumu, ko ražotājs plānojis izgatavot, taču, neraugoties uz to, briti izlaidīs vien 150 eksemplārus.

Aston Martin negrasās palielināt hiperauto Valkyrie plānoto skaitu pat neraugoties uz to, ka kompānija bez pūlēm varētu realizēt 900-1000 automašīnas.

Intervijā žurnālistiem Aston Martin izpilddirektors pastāstījis, ka sākotnēji bija plānoti vien 24 vai 59 eksemplāri, bet vēlāk tika pieņemts mazliet ambiciozāks plāns par 150 mašīnām. Tikai ejot laikam vadība saprata, ka cilvēku, kas gatavi maksāt 3,2 miljonus dolāru par šādu automašīnu ir krietni vairāk nekā prognozēja markas stratēģi. 900 pārdotu Valkyrie ievērojami papildinātu Aston Martin kasi, tomēr kompānija atsakās no šīs vilinošās iespējas, jo, kā atzīmējis Palmers, godīga attieksme pret savu klientu vērtējama augstāk par naudu. Ja reiz klients ir tik lojāls kompānijai, ka gatavs izrakstīt čeku par lielu summu, tad šāda rīcība ir atbilstoši jānovērtē. Palmers uzsver, ka Valkyrie nav tikai veiksmīgs modelis, kas ievērojami papildinās budžetu, bet arī sava veida simbols, kas saliedējis kompānijas kolektīvu, iedvesmojot komandu jauniem projektiem un izaicinājumiem.

 Aston Martin Valkyrie cena ir aptuveni 3,2 miljoni dolāru. Uzņēmums rūpīgi izvēlējās potenciālos īpašniekus, lai ekskluzīvais automobilis nonāktu pareizajās rokās. Turklāt ar katru pircēju tiks noslēgta vienošanās, ka pirmajā gadā īpašnieks nedrīkst pārdot savu automobili tālāk tiem markas faniem, kam Aston Martin bija spiests atteikt.

Valkyrie ir divdurvju kupeja, kas aprīkota ar 1176 Zs jaudīgu 6,5 litru V12 atmosfērisko motoru, kas darbojas tandēmā ar septiņu pakāpju divsajūgu pārnesumkārbu, nodrošinot aptuveni 400 km/h maksimālo ātrumu. Ražošanai jāsākas 2019.gadā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 23

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 

Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju (precizēts 15.04, plkst: 10.00) 30

Piektdien Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 

Mazda gatavo CX-80 Eiropas tirgum (+ VIDEO) 3

Japānas autobūves uzņēmums pieteicis krosoveru CX-80, kas Eiropas tirgū pasūtīšanai kļūs pieejams jau pēc dažām nedēļām. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti