Elektriskais Volkswagen bez maskas (+ FOTO) 7

 

Foto: Ekrānbilde no Twitter.com/GregKable

iAuto | 11.jūlijs 2019 5:27

Internetā nonākuši Volkswagen elektriskā hečbeka ID.3 attēli, kurus ievietojis kāds Twitter lietotājs no Vācijas.

Twitter lietotāja Grega Kables uzņamtajos attēlos Volkswagen jaunums redzams tikpat kā bez maskas, jo zem melnās līmlentes paslēpta vien radiatora reste, markas logotips un modeļa nosaukums. Štutgartes iedzīvotājs savā tvītā paskaidro, ka “tas gluži vienkārši apstājās zem mana loga”.

Golf klases elektriskais hečbeks izstrādāts uz MEB platformas, ko Volkswagen koncerns izmantos arī citiem savā sastāvā ietilpstošo marku elektromobiļiem. Pagaidām vēl nav pieejama pilna informācija par Volkswagen ID.3, taču agrāk tika ziņots, ka 4,25 m garais hečbeks tiks komplektēts ar 170 Zs elektromotoru un 48, 55 vai 62 kilovatstundu akumulatoru pēc pircēja izvēles, nodrošinot gaitas rezervi 330 – 550 km robežās.

Zināms, ka drīz vien pēc ID.3 pirmizrādes Frankfurtes autoizstādē (2019.gada septembris) tiks uzsākta tā ražošana, bet izmēros līdzīgais e-Golf tiks izņemts no piedāvājuma, lai neradītu konkurenci savas markas ietvaros.

Maija sākumā Volkswagen atklāja pieteikšanos ID.3 iegādei, pavēstot, ka modeļa bāzes versija ar vidējās ietilpības akumulatoru un gaitas rezervi aptuveni 420 km Vācijas tirgū maksās nepilnus 40 000 eiro. Šajā summā ietverta arī gada maksa par strāvu, ko īpašnieks varēs uzlādēt Ionity tīklā un visās stacijās, kas atbalsta Volkswagen We Charge.

 

 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Laaciz 11.jūlijs 2019 7:49
2 0 Atbildēt

Pirmā doma - izskatās pēc i3.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti