Audi jūnijā realizējis par 1,7% vairāk jaunu automobiļu; tempu kāpina A8 un krosoveri 2

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 14.jūlijs 2019 14:15

Vācijas autobūves kompānija jūnijā visā pasaulē realizējusi par 1,7 procentiem jaunu automobiļu vairāk nekā 2018.gada jūnijā. Īpaši pieprasīti aizvadītajā mēnesī bijuši modeļi A8, Q2, Q3 un Q5.

2019.gada jūnijā Audi realizējis 166 700 jaunu automobiļu, kas ir par 1,7% vairāk nekā pērn. Par pieaugumu statistikā vācu kompānija var pateikties Ķīnai, kas ir markas lielākais noieta tirgus (+22,2%). Lielākais pieprasījums bijis pēc biznesa klases sedana A8, kas visos tirgos kopumā uzrādījis pieaugumu par 53,2%, tāpat ar lieliem plusiem atzīmējušies krosoveri Q2 (+46,2%) un Q5 (+32,1%), kā arī Q3 (+51,0%), kas bijis sevišķi pieprasīts Eiropā.

Pusgada griezumā (pārdoti 906 200 auto) gan nācies fiksēt mīnusus 4,5 procentu apjomā, taču tas bija saistīts ar modeļu paaudžu maiņu un kavēšanos, sakarā ar pāreju uz WLTP standartiem.

Ķīnā jūnijā pārdoti 58 877 automobiļi (+22,2%), bet pirmajā pusgadā – 312 502 (+1,9%). ASV tirgū realizēti 19 409 eksemplāri, pusgadā – 101 440 (-6,0%). Eiropā klientiem piegādāti 76 050 (-3,4%), pusgadā – 419 450 (-4,5%).

 
Visi komentāri
 
gunbox 15.jūlijs 2019 11:12
0 0 Atbildēt

Ziņa ne par ko. Uz LV kā tas varētu atstāt iespaidu? Par 2 auto vairāk pārdots?

650 15.jūlijs 2019 12:58
0 1 Atbildēt

Man gribētos tīri tā cilvēcīgi uzzināt- uz KO diez cer tas LV dislocētais audi dīleris- kad viņu ulmaņgatves pretējā pusē esošā Gibrīdcentra direktors viņu (Mollerauto) pamatprodukcijai (Tdi...) šeit pat šīs pašas vietnes Titullapā pirms mēneša pasludinaja "nāvesspriedumu eiropā".

Es gribētu sagaidīt "prognozi" no šī te gļēvā LV audi pārstāvja-kurš (pagaidām) itin nevienu vārdu nav spējis izdevest ne savu esošo nedz topošo klientu uzmundrināšanai vai kur nu vēl ja "aizstāvēšanai".Visi šeit reklamētie un testētie daudzmaz "normālie" VAG motori šogad ir bijuši tieši ar 3l Tdi motoriem, visi viņi (a6,q7,q8.tuareg,uttt) ir bijuši cenā ap /virs 70k eur.GIbrīddirektors no pretējās ulmaņgatves puses te publiski izteicās (apgalvojuma formā !!!!)- ka viņu vērtības atlikums ppēc 5g būšot 0% (apaļš zēro- ...).Nu tad kaaa, cienītaiss Mollerauto ???? \Jūs tirgojat nelikvīdus, vai arī Jūs kāds cenšās apmelot un Jūsu klientus visvisādi visvisādos iespājamajos veidos mērķtiecīgi pazemot, tādējādi radot viņiem gan morālus gan tīri materiālus zaudējumus- attiecībā uz viņu lietotajiem Tdi un attiecīgi uz šo te "nelikvīda 0% hlamu" (Tdi.) tālāko pārdošanas vai apmaiņas iespēju?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti