Autovedējs ar jauniem Toyota Supra iekļūst avārijā (+ FOTO) 10

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/IKYIHUR/?tn-str=k*F

iAuto | 19.jūlijs 2019 5:39

Autovedējs ar pilnīgi jauniem Toyota Supra sporta automobiļiem iekļuvis avārijā uz kāda no autoceļiem Ungārijā. Bojāti vairāki spēkrati, turklāt daži – visai nopietni.

Autovedējs ar pilnīgi jauniem Toyota Supra automobiļiem, kas, acīmredzot, tika vesti kādam markas dīlerim, iekļuvis avārijā uz kāda autoceļa Ungārijā. Avārijas iemesli vēl tiek skaidroti, taču jādomā, ka negadījums noticis, kādam citam kravas auto uztriecoties autovedējam no mugurpuses.

Houston Underground Races Facebook vietnē publicētajos attēlos var redzēt, ka apakšā novietotā Supra ir cietusi visai pamatīgi, iegūstot bojājumus visas aizmugures platumā, kamēr otrajā stāvā transportētajam sporta auto paveicies vairāk. Spriežot pēc tā, ka no savas vietas izkustējusies Supra, kas atrodas priekšā visvairāk cietušajam melnās krāsas automobilim, var prognozēt, ka lielāki vai mazāki bojājumi būs arī citiem autovedējā transportētajiem spēkratiem.

Jaunās paaudzes Toyota Supra debitēja gada sākumā, Detroitas autoizstādē. Sērijveida versija aprīkota ar trīs litru sešcilindru BMW motoru, kas attīsta 340 ZS. Latvijā japāņu sporta auto cena sāksies no atzīmes 64 400 eiro.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Bet 19.jūlijs 2019 8:43
8 0 Atbildēt

tāda iespēja, ka autovedējs stāvēja un kāds aizmugurē "agresīvi uzvedoties" piemidzis vai par vēlu bremzējot uztriecies tam virsū laikam tiek izslēgta?

Shiirs 19.jūlijs 2019 10:40
5 0 Atbildēt

Priekšābraucošais autovedējs pinpis tāds, negarantēja drošību. Vai ne, Vernon?

Vernons 19.jūlijs 2019 9:48
2 16 Atbildēt

Tad tur lūžņu kaudze sastāvētu no diviem smagiem auto, pāris piekabēm un kāda līķa! Tas ir noticis uz automaģistrāles. Palūkojies kāda auto stāvvieta.

"Par vēlu bremzējot". Izskatās ka arī Tu nezini. Kas ir ātruma samazināšana un kā tam jānotiek.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti