Nepilni 13 000 eiro – Renault atklāj jaunā Clio cenu (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 27.jūlijs 2019 6:25

Renault atklājis mazauto Clio jaunā modeļa cenu – Vācijā tas maksās no 12 990 eiro.

Renault darījis zināmu jaunās paaudzes Clio cenu, kas Vācijas tirgū (oficiālais starts 21.09) maksās, sākot no 12 990 eiro. Tā būs bāzes versija Clio Life, kas būs aprīkota ar tādiem elektroniskajiem palīgiem kā kruīza kontrole ar ātruma uzturētāju, kalnā braukšanas asistents, ceļazīmju atpazinējs un brīdinājums par joslas pamešanu. Komplektā arī borta dators, elektriski regulējami spoguļi un stikli, gaismu sensors, centrālā atslēga ar tālvadību.

Aprīkojuma versija Experience ietver hroma paketi ar dažādiem dekoriem, elektriski regulējamus un apsildāmus sānu spoguļus virsbūves krāsā, 16 collu riteņu diskus. Šeit arī manuālā klimatkontoles iekārta, R&GO audio un augstumā regulējama stūres ar ādas apdari. Business Edition pievieno Easy Link multimedijus ar septiņu collu skārienekrānu, navigāciju un viedtālruņa atbalstu, akustisko parkošanās palīgu aizmugurē, miglas lukturus.

Aprīkojuma versija Intens iepriecinās ar automātisko klimatkontroli, digitālo mērinstrumentu paneli (7 collu izmērs) un Keycard Handsfree sistēmu, kas dod iespēju atvērt vai aizslēgt durvis un iedarbināt motoru bez kartes ievietošanas lasītājā. Komplektā arī tālo gaismu, lietus un gaismu asistenti, elektriski nolokāmi spoguļi.

Visdārgākā komplektācija Edition One apvieno ekskluzīvu izskatu ar dažādām komforta opcijām un elektroniskajiem palīgiem, tajā skaitā: atpakaļskata kameru, apsildāmus sēdekļus priekšā, viedtālruņa bezvadu uzlādes nišu, elektronisko stāvbremzi un Multi-Sense sistēmu ar komforta apgaismojumu.

Experience un Business Edition versijas apvienojumā ar SCe 75 trīscilindru benzīna motoru maksās attiecīgi 15 240 un 16 240 eiro, bet Intens un Edition One kombinācijā ar TCe benzīna turbomotoru – 18 190 un 20 390 eiro.

 

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti