Lamborghini gatavo 1000 Zs hiperauto; pirmizrāde septembrī 1

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 29.jūlijs 2019 5:47

Frankfurtes autoizstādē, kas darbu sāks 10.septembrī, Itālijas varenauto ražotājs Lamborghini gatavojas parādīt kādu ļoti īpašu un ļoti jaudīgu modeli.

Saskaņā ar britu izdevuma Autocar informāciju, tas būs jauns hiperauto, kas pagaidām pazīstams ar kodētu apzīmējumu LB48H. Automobilis iegūs hibrīdiekārtu uz V12 motora bāzes, vairākus elektromotorus un jaudu, kas nebūs mazāka par 1000 zirgspēkiem.

Zināms, ka Lamborghini hibrīds tiks saražots ierobežotā skaitā, maksās aptuveni 2,5 miljonus dolāru un, lai arī ražotājs nekādus dinamikas rādītājus vēl neatklāj, visticamāk, pārspēs flagmani Aventador gan paātrinājuma, gan maksimālā ātruma rādītājos.  

Par to, ka britu izdevuma informācija nav bez pamata, netieši norāda arī Lamborghini prese relīze par īpašu pasākumu Frankfurtes autoizstādes ietvaros, kas tiks sarīkota 10.septembrī, plkst.11.00.

 

 

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 29.jūlijs 2019 21:51
0 0 Atbildēt

Kas pie velna ir ekrānbilde?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti